Aurelian Temisan la Psihologul Muzical (ediția 875 – 6.07.2019)

0
242

A revenit după mulți ani Aurelian Temișan. Interpret, actor, prezentator cu o vastă experiență și cu o imensă disponibilitate la joc și cântec. A avut un recital inedit. A cântat cu negative, neștiute de el, piese din repertoriul unor nume mari ca Tom Jones (ne-a întâlnit la concertul său de la Cluj), Elvis Presley, Frank Sinatra, Louis Armstrong. Veți auzi și celebrul hit Pistolarul dar  câteva rarități propuse de simpaticul artist .Ne-a povestit despre spectacolele în care joacă, despre concertele ce vor urma. Tot cu negative (de astă dată aduse de artist)  a cântat și Zaraza sau un colaj cu succese ale muzicii ușoare interbelice. Au fost 4 ore cu aplauze de acasă și multă veselie.

Au fost toate imnurile emisiunii (cu Maria Magdalena Dănăilă, Maywood și Vlăduș Pârâu) dar și cântece cu Aurelian Andreescu, Bill Haley, The Rolling Stones sau Cristina D’Avena.
Topul matinal a oferit sonorități inedite cu Peter Hammill și Van Der Graaf Generator.
Pe 6 iulie a fost și Ziua Internațională a Sărutului așa că în emisiune veți auzi Whitesnake, 5000 Volts și Steam, dedicate sărutului.
Audio:

Mesaje și video din emisiune:

sursa (pentru audio): Radio România Actualități
Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here