AVEM JUSTIŢIE ? VOM ŢINE MINTE 8 AUGUST!

0
93

Se pare că avem, chiar dacă s-a mişcat greu şi lent. Dacă nu era „regimul dictatorului Băsescu” nu vedeam aşa ceva! De asta sunt convins, fără a fi un fan al preşedintelui. Mi-a trecut după prima suspendare. Nu mă bucur pentru anii primiţi de Voiculescu şi oamenii lui. Unii-s în vârstă şi nu vor rezista la puşcărie. Dacă se putea, mă satisfăcea simpla condamnare şi retragerea lor din viaţa publică, plus recuperarea banilor jumuliţi de la Stat. Aflu că se confiscă blocul Grivco! Un turnător la Securitate, devenit  miliardar murdar, un mogul, un om influent, decident politic, ajunge să iasă din joc. A făcut mult rău României şi multor oameni. A făcut şi lucruri bune în media. Rămân la părerea că Radio Romantic a fost cea mai frumoasă jucărie a lui. Şi sunt convins că are în trust şi jurnalişti corecţi, dedicaţi profesiei. Aroganţa lui va dispărea. Aroganţa slugilor sale media, conduse de Gâdea printre care în prima ligă au jucat şi vor mai juca o vreme  Badea, Ciuvică, Ursu, Stănciulescu, Radu Tudor, duduia Grecu şi alţii din rândul doi  se va estompa. Nu definitiv! Acum e momentul să iasă la dans cu pene şi bustul gol în Piaţa Victoriei sau în faţa Palatului Cotroceni.  Ziua de 8 august va rămâne în istoria Justiţiei române, dar şi-n istoria modernă a României. În ultimii ani au fost judecaţi şi condamnaţi oameni grei, de neatins până-n 2004, cum ar fi Adrian Năstase, Sorin Ovidiu Vântu, Gigi Becali, Gh. Copos, fraţii Becali, Voicu, Fenechiu şi alţii. Voiculescu a atacat constant DNA, Justiţia şi iată că a fost recompensat. Sigur că va ieşi mai devreme, sigur că va scrie o carte, sigur că-l va ataca pe TB şi de aici încolo. Din păcate nu vom scăpa de mesajele sale jegoase. „Demnitate, onoare şi curaj”, asta-l caracterizează pe DV. O afirmă chiar el pe blog, citat de TVR1. Uitasem că are şi acolo câteva slugi mai modeste. Nu este numai succesul Justiţiei ci şi al presei care nu era în mâna lui Voiculescu. N-am spus „libere”, pentru că aşa ceva chiar nu există. Presa şi-a făcut datoria faţă de adevăr, faţă de banul public…Îl văd pe „eroul Badea” cu muşchii încordaţi, gata de luptă, pentru a-şi salva patronul. Se plimbă nervos cu telefonul la ureche în faţa IPJ Ilfov. Idilică imaginea… Despre subiectul Voiculescu eu NU MAI VREAU SĂ AUD! Şi nu mai scriu ever. Cu Antenele mai vedem…
Campania Antenelor a început. Cântarea Antenei 3 e în toi la ora asta! „Antena 3, confiscată de Kovesi”. Declaraţii belicoase de la Badea, Chireac, Stoicescu, Ursu, angajaţi, ştirişti, susţinători, turnători, securişti vechi şi noi…Am auzit lozinci de chemare în stradă, exact cum am bănuit…Şi o vor face şi nu-i va opri nimeni, pentru că puterea e la ei!
Madalina Puscalau (B1TV) -abordează , cum era firesc, subiectul Voiculescu. Azi e un infractor dovedit, pentru care anteniştii vor să lupte în stradă. Corul de la A3 e la datorie, remarca şi Mădălina. Şi la Digi24 se discută despre acest subiect. CTP a avut o interveţie dură la adresa lui Voiculescu. Un sociolog alunecos a scăldat-o, ca şi cum decizia Justiţiei n-ar fi o.k. odată ce alţii sunt încă liberi. Un jurnalist destul de tânăr, Răzvan Ionescu (cândva şefuleţ la Jurnalul naţional) afirma cam acelaşi lucru. Deci până la urmă „analiştii” vor să acrediteze ideea că tot un proces politic a fost, deşi e vorba de BANI MULŢI FURAŢI!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here