AVEM MODELE ?

0
30

role modelTelevizorul ne oferă tone de modele, din păcate, prea multe negative.
*După scandalul cu violul de la Vaslui, n-am aflat nici până acum dacă cei 7 nemernici au fost arestaţi sau nu, dar aflăm despre alte şi alte violuri, cu făptaşi în libertate. Unii vor să ajungă celebri prin astfel de fapte oribile. Televiziunile îi ajută nepermis de intens. Justiţia nu consideră că are vreo responsabilitate în aceste cazuri? Sau numai în politică e vocală Doamna Justiţie iar în rest tace.
*Modelul de chiulangiu standard e chiar la Palatul Victoria. Merge la joacă cu mingea, îşi suceşte genunchiul, pleacă la operaţie în Turcia (că la noi nu se putea), pleacă la tratamente, dar înainte dă o fugă la nişte Jocuri de Vară de la Baku (fusese în prealabil şi la Eurovision unde ne-a ajutat să luăm un loc important!), apoi, extenuat de muncă, pleacă în croazieră cu familia şi apoi revine pentru a pleca, într-o zi de lucru, la SuperCupa Europei (la Tbilisi). Uitasem de prezenţa la o partidă de tenis a Simonei Halep, de fotografii cu gimnastele campioane, etc. În afară de imagine, mai face ceva? Totuşi guvernarea este foarte importantă pentru noi toţi…
* Un alt mare iubitor de vacanţe şi deplasări locuieşte, activează la Palatul Cotroceni. A fost ales în noiembrie 2014. De atunci a fost mai prezent pe Facebook şi în vacanţe sau deplasări semimondene. Oamenii cu astfel de responsabilităţi ar trebui să fie obligaţi să muncească măcar un an, pentru a-şi lua concediu. Pot înţelege şi dublarea sau triplarea salariilor, dar pentru ce???
* Între timp un condamnat (într-o primă instanţă) are voie să-şi facă vacanţa în Brazilia. Astea-s legile pe care le oferă puhoiul de parlamentari?
Nu-i aşa că avem modele?

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here