BANCIU- ONLY MAN SHOW IS OVER?

0
483

*Supărat pe CNA care-l sancționează pentru limbaj licențios a nu știu câta oară. N-a primit niciodată somație cum se întâmplă cu Gâdea și alții de acolo. Susține că este unicul curajos din media și este singurul vânat.

*Are dreptate privind Județele Harghita și Covasna, unde unii vor să fie considerată limbă străină, limba română. Teoria lui e justă, pentru că limba unei țări trebuie cunoscută și vorbită de absolut toți cetățenii ei. ”Sunteți singura etnie care nu vorbiți limba română. Dumneoavoastră, o jigodie pantentată, luați salariu de la statul român ?” A dat exemple cu arabii din Franța care se descurcă în franceză, s-a referit la Marseille. * Eu, ca etnic maghiar, aș putea să fiu deranjat, nu? Generalizările nu pică bine. Vezi ce bine vorbesc parlamentarii UDMR.

*Tarom căutat de DIICOT, hoții trebuie demascați. Evident că e singurul care a vorbit despre aceste cazuri. Așa susține.

* Primarii orașelor din Transilvania se duc în Parlamenul European. Arad și Alba Iulia. Cică au fost făcuți plecați. Omul sugerează că Boc n-ar fi curat, că asta ar fi dat de înțeles americanii, NATO. Că nici Scripcaru de la Brașov nu e în regulă. El, Banciu, mare dușman al PSD cum se pretinde, s-a luat numai de dreapta, numai de reprezentanții opoziției. Nominal.

*S-a luat de ”cârnatul de la Cotroceni” de ministrul Daea care este ”derbedeul Petrică”. Tăriceanu este un ”hodorog aflat la final de carieră și de mandat”.

*A decis să se retragă de la B1, pentru a nu trage postul după el. Nu vrea să fie ca Dan Diaconescu. El e corect, cinstit. ”Deci eu dacă plec mâine din televiziune, nu mai este nimeni  care să ducă o luptă corectă cu clasa politică, cu societatea, cu economia, cu agriculura, cu turismul, cu ce înseamnă România de astăzi” (Adevărul 9.07.2019).

*E supărat pe abuzurile C.N.A. care a dat licențe noi unui om care are miliarde datorii la stat. Adrian Sârbu e protejat, Banciu e amendat.

*Nu-mi e simpatic Banciu, dar de multe ori le zice bine. Dacă n-ar vorbi la plural despre sine, ar fi mult mai credibil. Dacă va pleca de acolo, probabil că va apărea în altă parte. Se iubește prea mult, își apreciază calitățile culturale, intelectuale, enciclopedice. Ne-a arătat că poate pronunța corect și-n limba maghiară unele nume, după ce ne-a doborât cu franceza pseudo-nativă etalată. Ne vei lipsi Radu Banciu (adică mie-mi vei lipsi)!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here