ELECTORALE ȘI NU NUMAI 26.11.

0
114

IVAN PATZAICHIN DECORAT DE PREȘEDINTELE IOHANNIS!

Mi se pare un cadou perfect, Ordinul Național Steaua României, pentru marele campion, care azi împlinește 70 de ani!

PROFESORUL NAUM

Naum a luat-o pe arătură rău. Invită oameni care nu-l pot contrazice din motive simple: sunt fotbaliști cu studii literare, sau de cultură generală, inferioare și le ține conferințe. Dănciulescu, N. Răducan, Florin Bratu sunt timizi, dar nu-s proști. Nu reușesc să-l tempereze pe ”tatăl presei fotbalistice”, pe Guru. El e supărat pe cei care au declarat, în interviuri după un meci de Ligă, că Mirel Rădoi va face treabă la Națională, dacă va fi numit. Că nu e bine să spui așa ceva, că enervezi lumea. Uită că intrebarea a fost adresată de ciudații colegi de trust de presă. Ce ar trebui să spună unul ca Cicâldău? Oricine vine, luăm bătaie, pentru că suntem praf? Asta știm noi, cei care privim. Culmea, Mirel Rădoi a devenit selecționer!

RĂZVAN LUCESCU A DEVENIT CAMPION AL ASIEI!

A câștigat campionatul și cupa în Grecia, după care a dat lovitura cu Al Hilal.  Răzvan merită absolut toate felicitările chiar dacă mai sunt unii inapți de bucurie pentru performanța lui. Fotografia cu drapelul țării e impresionantă.* Un interviu teelefonic la DigiSport cu Mircea Lucescu, tatăl fericit și mândru, mi-a plăcut. Până când Filoti Șușotel n-a trecut la întrebări enervante, iar Mircea i-a zis pa!

*Nu se poate scăpa de arbitrul Colțescu? Întreb pentru vreo 10-20 antrenori din România!

MIRCEA DOGARU de la Sindicatele cadrelor militare (rezerviști?) este mereu toxic, a reapărut la B1 TV la Tudor Barbu. E drept că și-a enervat gazda. Sindicaliști manipulatori, cu membri de partid traseiști. Omul acesta este un vehement extremist, cu un discurs bogat, istoric documentat, dar periculos.Speram să fi scăpat de el. Pe vremea lui Vadim apărea foarte des.

NOTIȚE DIN ZILELE ELECTORALE

Se vorbește enorm, de trei zile, adică din 24.11 încoace, despre PSD, despre reformare, despre cuțite, despre plecări, veniri, demisii, despre Cex în grup și altele. De ce este atât de important pentru media? 

România tv avea o armată întreagă în studio Roșca Stănescu, Chireac, Sergiu Andon, Ciutacu, D. Dragomir, Horia Alexandrescu. Era și Crețulescu, din păcate. Se anunța la 20,15 Băsescu și Ponta în studio (filmați în sala de așteptare). Sociopol a inclus în calcul și diaspora…

N-aș fi crezut să-i văd la un loc. Mirel Palada îl atacă pe Băsescu, așa cum era de așteptat, pe bază de 2009. Jenant. Contre de prost gust între Ponta- Băsescu. Ponta a subliniat, corect, că unicul mesaj al lui Iohannis e ”Jos PSD”. Palada este în topul meu personal la antipatici, alături de Ciuvică, Gâdea, Ciutacu, Ursu, Cristache…

B1 dă relatări din fața sediilor de partid. Și sondaj Exit Poll Ires. Mușat, Radu și Răzvan…discuții tonice, fără crispare.

ÎNTREBARE FUNDAMENTALĂ: Ar trebui evitate școlile (pentru secții de votare) ca să nu-i inhibe pe unii candidați?

TVR1.  Studenții stau la coadă în Regie. N-am zăbovit pentru că l-am zărit pe Ionuț Cristache...

Realitatea Plus-Exit Poll Ires -bine-nțeles că au vorbit tristuț Gușă, Hoandră, Dâncu.

Candidații fără speranțe s-au băgat pentru a tranzacționa la alegerile viitoare.

Diaconu peste Paleologu?…Hai mă! Turcescu se ia de Paleologu, care n-a depășit scorul partidului. Nu e elegant ce spune! Propriul candidat, totuși. Sociologul Gelu Duminică spune că cifrele PMP sunt singurele care au crescut puțin.

B1 Gelu Duminică, Mânăstire, Turcescu , Oreste, Dan Bucura, Oana Stănciulescu…Unde-s semnăturile de la înscriere, întreabă și Mânăstire! Alea 200.000…La Europarlamentare USR a fost foarte sus, iar Barna a pierdut vreo 500.000…Se pare că mai mult.Trebuia să fie candidat comun PNL-USR, explică Oreste…Barna a pierdut voturi după scandalul Rise Project ?

Barna a apărut și la RTV, unde au ajuns și P. Roman, Dan Andronic și presupun că a plecat Băsescu (10,30). Petre Roman se contrează cu Barna, care nu știe să dea replica potrivită. Nici atacul lui Roman n-a avut vreo noimă. Tăcea de mult și cum alt reper slab n-a găsit…Nu mă prind niciodată ce partid reprezintă dl. Petre Roman.

B1 TV. Atac Turcescu la Dăncilă. Neelegant și lipsit de sens. Femeia era în direct prin skype. V.V.D. cerea dezbatere unu la unu cu KWI. Și Oreste a jignit-o. Mă aștept ca tinerii intelectuali să ofere alte atitudini în lupta politică.

Ciuvică și Badea (A3) au multe comentarii statistice.Un cuplu fericit al trustului voiculescian. Vosganian o ținea pe a lui cu ”independența lui M. Diaconu”. .

Pe la miezul nopții Băsescu ajungea, prin telefon, la B1TV...Nici el nu-l laudă, cum ar fi fost normal, pe Paleologu. Greșită și stupidă abordare.

Mânăstire atacă Facebook-ul, are boală pe FB. ”Viața bate FB” zice el afirmând că viața reală e la televizor.Wow! Adică nu s-a dus Barna la el, a pierdut. Cam asta ar fi pe scurt.

Exit poll și rezultate, diferență extremă. Asta spunea Cristoiu la 0,20 la România TV. Poate că are dreptate. Un alt candidat era mai o.k. zice el, referindu-se la USR. Dar de ce nu, fără candidat propriu?

DIVERSE

Vorbește lumea (ProTV) rămâne o emisiune agreabilă de infotainment. Adela Popescu a revenit, Cove se menține.

La Național TV Grupul Vouă este etern. De câte ori ajung pe acest post dau de el, de ei. De exemplu pe 26.11 la 11,15…

TVR2 -A programat Felix și Otilia în perioada electorală. Pentru unii a fost o bucurie.

Cutremurul din Albania (25-26.11) a produs decese, probleme majore, s-a resimțit și-n sudul Italiei. Digi24 a oferit amănunte numeroase. România va trimite militari, căutători pentru a-i ajuta pe albanezi.

Se anunță primele tăieri din bugetele unor ministere, prilej perfect pentru A3 și RomâniaTV pentru a contesta sau ataca Guvernul Orban.

Concursurile de angajare din M.A.I au fost suspendate sau sistate. Ministrul Vela a explicat la RealitateaPlus motivele deciziei. Mi s-au părut valabile. Tot anul nu s-au făcut concursuri și brusc s-au pus pe ele din octombrie încoace.

La Kanal D nimeresc, fără să vreau, pe ”Puterea dragostei”. Ceva înfiorător. Niciuna dintre fete nu vorbește normal limba română, niciuna nu are față sau comportament de femeie decentă. Băieții sunt din același film, cu cefe late, de parcă i-au luat de la vreo firmă de securitate. Andreea Mantea este gazda, dar zău că nu știu despre ce e vorba. Doar că durează de foarte mult timp. Dacă se uită cineva, vă rog să mă luminați!

Procurorii cer pedepse maxime pentru vinovații de la Colectiv.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here