Băsescu, despre Voiculescu şi trustul Intact: Nu ne-am înţeles la bani. Cerea prea mult

0
53

Fostul preşedinte Traian Băsescu a comentat, duminica seară, atacul pe care l-a lansat Dan Voiculescu la adresa sa, din penitenciar. Fostul şef de stat a precizat că un aspect al neînţelegerii dintre cei doi a fost faptul că Voiculescu cerea prea mult pentru a-i facilita apariţia la televiziunile trustului Intact.
Băsescu a recunoscut că a vorbit cu Voiculescu la Grivco şi ca i-a cerut sa îl sprijine în campania pentru Primărie, iar ulterior, să i se alăture în 2004 pentru formarea unui guvern pro-Băsescu.
„Nu ne-am înţeles la bani. Cerea prea mult“, a declarat Băsescu într-un interviu dat la România TV, referindu-se la faptul că Voiculescu l-a acuzat că a fost „slugă“ şi s-a rugat de cei de la trustul Intact să apară la televiziunile lor.
„Poate intră şi în accese de furie, acolo unde este. I-am adus partidul la guvernare, punându-l în situatia să fie o soluţie imorală. El s-a lăcomit să intre la guvernare. Nu a rezistat tentaţiei. Eu nu am nici acum un conflict cu Voiculescu. S-a rupt filmul în 2006 când a văzut că nu are un cuvânt de spus în numirile din Justiţie. Furia lui a fost legată de reticenţa mea de a-i pune oameni pe undeva”, a subliniat Băsescu.
Omul de afaceri Dan Voiculescu, patronul trustului Intact, spune că fostul preşedinte Traian Băsescu a avut un comportament „de slugă“ faţă de el şi nu actualul preşedinte Klaus Iohannis, care, potrivit lui Voiculescu, nu a fost niciodată la Grivco.
Recunosc în mod public că Traian Băsescu a avut mereu comportament de slugă faţă de mine în toţi aceşti ani“, îşi începe Dan Voiculescu postarea, pe blogul său personal, pe care o continuă cu „câteva exemple“.
Puteți citi articolul în întregime aici:
http://adevarul.ro/news/politica/basescu-despre-voiculescu-trustul-intact-nu-ne-am-inteles-bani-cerea-mult-1_56ca150a5ab6550cb80e5669/index.html#

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here