Beck Corlan a câștigat secțiunea de creație a concursului Bega Music Festival

Articol de Zoltan Varga publicat pe site-ul PressAlert

0
26

Cea de-a doua ediție a concursului de interpretare și creație Bega Music Festival a avut loc la sfârșitul săptămâmânii trecute în Piața Libertății din Timișoara, evenimentul reușind să fie în atenția melomanilor din întreaga țară și datorită faptului că majoritatea concursurilor de acest fel au fost amânate din cauza pandemiei. În prima seară, dedicată secțiunii interpretare, pe scenă au urcat nu mai puțin de 26 de finaliști din diverse orașe ca Sibiu, Cluj, Craiova, Oradea, Măgurele, Slobozia, Sibiu, Cisnădie, Alexandria, Lugoj sau Timișoara.

Premiul întâi la această secțiune a  mers către Alexandra Sîrghi (Galați), iar pe următoarele locuri s-au situat Anca Alexandra (Alexandria) și Simion Caragia (Timișoara). Mențiunile au mers către Carla Boboc (Craiova) și Troaca Alexia (Măgurele), iar premiile speciale către Dominique Simionescu (Sibiu) și Izabela Toth (Timișoara).

Citeste mai mult pe: https://www.pressalert.ro/2020/08/beck-corlan-castigat-sectiunea-de-creatie-concursului-bega-music-festival-vezi-ce-alte-premii-au-fost-acordate-foto/

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here