Bilete MEET&GREET si modificari de presale la METALHEAD Meeting

0
30

METALHEAD sarbatoreste 10 ani printr-un show exploziv, la Arenele Romane pe 27 septembrie, cu PARADISE LOST, Finntroll, GOD, Hatesphere, Bloodway, Profane Omen si Tiarra, in cadrul unei noi editii METALHEAD Meeting 2014, bis.

METALHEAD Meeting 2014 bis ofera fanilor posibilitatea de a se intalni cu trupele preferate, in cadrul festivalului de la Arenele Romane. Astel au fost puse in vanzare biletele MEET&GREET, la pretul de 199 de lei.

 
Numarul biletelor este extrem de limitat (20 de bucati), acestea oferind acces la Golden Circle (in fata scenei) si o intalnire cu trupele headliner care participa la festival. BileteleMEET&GREET pot fi cumparate exclusiv din Reteaua IaBilet.
 
Va reamintim ca la editia de anul trecut a festivalului METALHEAD Meeting, biletele MEET&GREET s-au epuizat in decurs de cateva ore de la punerea lor in vanzare.
 
La cererea publicului, organizatorii anunta prelungirea perioadei de presale pana in data de 21 septembrie inclusiv, perioada in care puteti gasi bilete la preturile de 80 de lei Acces General si 110 lei Golden Circle (in fata scenei). Dupa data de 21 septembrie, dar si in ziua concertului la intrare, biletele costa 100 de lei Acces General si 130 de lei Golden Circle (in limita locurilor disponibile – biletele Golden Circle sunt mereu sold out cu minim 2 saptamani inainte de concert)
 
De asemenea, pe Iabilet.ro gasiti si pachete prin care puteti vedea ambele editii de METALHEAD Meeting2014 si 2015, cu reducere de 20%. Primul nume din cele 30 pentru editia de la anul este Primordial.
 
Biletele pentru METALHEAD Meeting 2014 bis pot fi gasite pe iabilet.ro, iar bilete fizice gasiti in reteaua IaBilet (Magazinele UMANSenia si Perfect Tour:  iabilet.ro/retea) precum si pe eventim.ro, myticket.ro si bilete.ro si in retelele Eventim si Myticket (Diverta, Humanitas, Magazinul Muzica, Mag. Vodafone si Orange, Germanos, Posta Romana etc..).
 
Organizatorii introduc si o noua oferta, exclusiv pe iabilet.ro, unde puteti plati si prin factura Vodafone, contravaloarea biletelor urmand sa se regaseasca pe factura de mobil.
Preturile biletelor sunt urmatoarele:
 – 80 de lei Acces General si 110 de lei Golden Circle (pana pe 21 septembrie)
– 100 de lei Acces General si 130 de lei Golden Circle (dupa 21 septembrie si la intrare)
– 199 de lei Meet & Greet + Golden Circle
 
METALHEAD Meeting revine anul acesta cu o editie aniversara de “METALHEAD 10 ani”, editie ce va avea loc in data de 27 septembrie, la Arenele Romane din Bucuresti. Trupele ce vor concerta la acesta editie sunt PARADISE LOST, Finntroll, GOD, Hatesphere, Bloodway, Profane Omen si Tiarra.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here