Biletele pentru spectacolul Tudor Gheorghe – "Adio, doamnă!" pot fi achiziţionate şi de pe site-ul oficial al artistului

0
4

TUDOR GHEORGHE aAvem o noutate pt fanii lui TUDOR GHEORGHE! De astăzi, puteţi achiziţiona bilete pentru spectacolul „Adio, Doamnă!” din 26 noiembrie (care are loc la Sala Palatului) şi de pe site-ul oficial al artistului: http://www.tudor-gheorghe.ro/selectie-locuri.html?evId=1
 
Inspirat de operele si povestirile marilor personalitati din literatura romana, cum ar fi Tudor Arghezi sau Ion Minulescu, si de compozitiile muzicale ale celor mai apreciati interpreti care s-au impus la acea vreme, precum Jean Moscopol, Titi Botez, Cristian Vasile sau Zavaidoc, maestrul Tudor Gheorghe a conceput un program special.
Sub bagheta dirijorului si orchestratorului Marius Hristescu si in acompaniamentul orchestrei sale, Tudor Gheorghe le va darui admiratorilor sai un repertoriu variat, o selectie de cantece deosebite, povesti frumoase si slagare din vremea boema a Bucurestiului de odinioara, refrene nemuritoare, fredonate si astazi.
 
Biletele pentru concertul din 3 noiembrie s-au epuizat, astfel ca Tudor Gheorghe se va prezenta din nou pe 26 noiembrie 2015 la Sala Palatului, orele 19, in fata publicului sau cu „Adio, doamna!”.
„Doamna sunt, de fapt, doamnele – declara Tudor Gheorghe. In vremurile actuale, in care vulgaritatea, agresivitatea si marlania si-au facut loc din ce in ce mai tare, termenul de doamna, in sensul nobil al cuvantului, se cere a fi folosit din ce in ce mai mult.
Acest spectacol vrea sa arate generatiei acesteia debusolate ca a fost o perioada, in istoria Romaniei, cand aveam in noi notiunea de boierie”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here