Biletele pentru spectacolul Tudor Gheorghe – "Adio, doamnă!" pot fi achiziţionate şi de pe site-ul oficial al artistului

0
6

TUDOR GHEORGHE aAvem o noutate pt fanii lui TUDOR GHEORGHE! De astăzi, puteţi achiziţiona bilete pentru spectacolul „Adio, Doamnă!” din 26 noiembrie (care are loc la Sala Palatului) şi de pe site-ul oficial al artistului: http://www.tudor-gheorghe.ro/selectie-locuri.html?evId=1
 
Inspirat de operele si povestirile marilor personalitati din literatura romana, cum ar fi Tudor Arghezi sau Ion Minulescu, si de compozitiile muzicale ale celor mai apreciati interpreti care s-au impus la acea vreme, precum Jean Moscopol, Titi Botez, Cristian Vasile sau Zavaidoc, maestrul Tudor Gheorghe a conceput un program special.
Sub bagheta dirijorului si orchestratorului Marius Hristescu si in acompaniamentul orchestrei sale, Tudor Gheorghe le va darui admiratorilor sai un repertoriu variat, o selectie de cantece deosebite, povesti frumoase si slagare din vremea boema a Bucurestiului de odinioara, refrene nemuritoare, fredonate si astazi.
 
Biletele pentru concertul din 3 noiembrie s-au epuizat, astfel ca Tudor Gheorghe se va prezenta din nou pe 26 noiembrie 2015 la Sala Palatului, orele 19, in fata publicului sau cu „Adio, doamna!”.
„Doamna sunt, de fapt, doamnele – declara Tudor Gheorghe. In vremurile actuale, in care vulgaritatea, agresivitatea si marlania si-au facut loc din ce in ce mai tare, termenul de doamna, in sensul nobil al cuvantului, se cere a fi folosit din ce in ce mai mult.
Acest spectacol vrea sa arate generatiei acesteia debusolate ca a fost o perioada, in istoria Romaniei, cand aveam in noi notiunea de boierie”.

Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here