Billy Ray Cyrus, „prea country” pentru radiourile country din SUA

0
115

Billy Ray Cyrus a povestit într-un interviu recent că radiourile country din SUA au respins cel mai nou single al lui, “Chevys and Fords”, o colaborare cu Johnny McGuire, pe motiv că este un cântec „prea country”.

„Piesa a fost trimisă celor mai importante posturi de radio din SUA care difuzează muzică country și a fost acceptată de doar 6 dintre ele. Acest lucru m-a șocat, mai ales acest single vine după “Old Town Road”, care s-a bucurat de succes uriaș și care m-a readus în topuri după o lungă perioadă de pauză. Am vrut să aflu ce se întâmplă așa că m-am dus la casa mea de discuri pentru a discuta cu echipa care se ocupă cu promovarea albumului meu. Era clar că exista o mare problemă dacă din atâtea posturi de radio specializate în country, doar 6 o difuzează…

Când am adresat întrebarea la întâlnirea cu cei de la BMG, s-a făcut liniște. Nimeni nu voia să vorbească. Până la urmă, unul dintre consultanții radio mi-a spus că piesa a fost respinsă pentru că este prea country. Vă puteți imagina așa ceva?! Este uluitor! Mă tot întrebam în sinea mea dacă ăla chiar a zis ce am auzit eu, sau mi s-a părut?!

Cei care se ocupă de playlisturile radio, își dau seama pe cine au pus ștampila asta cu „prea country”?! Da, eu sunt Billy Ray Cyrus, sunt din Flatwoods, Kentucky, îmi place la nebunie muzica country și asta cânt de când mă știu. Sunt tot atât de country precum Luke Combs, Jon Pardi și Miranda Lambert, care beneficiază de difuzărisusținute la toate posturile de radio de profil”, a declarat Billy Ray Cyrus.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here