BUCURII DE LUNI

0
30

* Am scris de câteva ori despre ţânţarii din Parcul Operei. S-au supărat şi au venit după mine, aşa că de la 5,30 sunt treaz şi-i fugăresc! N-am pus intalaţie din aia care-i goneşte pentru că aveam plasă şi credeam că e destul. S-au şmecherit, se strecoară pe oriunde.  Astfel am vizionat reluări de la PrimaTV cu Bendeac (momente bune de tot) şi ceva cu Mondenii…
* A trecut ceva vreme de când n-am mai fost inundat! Ieri a fost momentul potrivit. Azi a venit un instalator, a văzut, a plecat, pata rămâne. A oprit apa pe coloană fără să anunţe, iar la mine mergea maşina de spălat. Noroc că m-am prins. Nu-i aşa că viaţa-i minunată?
* Ca să-mi mergă bine de tot, l-am zărit pe unul Ciuvică la A3. Credeam că el lucrează numai în tura de seară. Acest individ se confundă cu statuia NULITĂŢII  în percepţia mea. Un personaj chinuit, bântuit de ură, cu o mimică solicitantă de palme. Nu pot înţelege de ce i se dă credit cuiva care n-a făcut ABSOLUT NIMIC în viaţa lui. Cine se aseamănă, se adună, asta-i sigur!
* Aflu că Monica Macovei vrea şi ea la prezidenţiale. Din senin! Mi se pare hilar şi autodistructiv…Nu există nicio dreaptă, nicio opoziţie unită.  Ce de lume vrea să fie preşedinte! Tocmai acum când, conform viitoarei Constituţii, preşedintele poate fi demis cu 30% dintre votanţi! Adică va fi supus Parlamentului şi guvernanţilor. Nu face ce trebuie, e dat jos imediat! Sondajele cu prezidenţiabilii seamănă tot mai mult cu un joc de societate estival! De ce l-ar vrea cineva pe Johannis, un non-comunicator perfect? Ponta are cale liberă, din cele ce se văd acum…Până în noiembrie nu se vor întâmpla prea multe…
* Am Dolce şi RCS aşa că pot vedea şi LookTV unde se dau meciuri, unde s-a instalat Horia Ivanovici cu emisiunea lui cu multe strigătur, aceleaşi de acum 5-6 ani. Ca iubitor de sport, mă declar mulţumit. Pe LookTV reluările sunt la mare modă. Dau un meci şi se hrănesc din el vreo trei zile!
* După postarea mea de ieri, cea legată de emisiune, m-am ales cu câteva reacţii interesante. Chiar şi invitaţii au scris având abordări diametral opuse.  Nu mai intru în amănunte, dar e bine că neînţelegerile s-au lămurit. Dacă cineva s-a simţit jignit de cele relatate şi comentate de mine, îi cer scuze şi de aici. Dacă scopul pedagogic a fost atins, atunci e suficient!
* M-a surprins declaraţia cam dură a lui Băsescu privind situaţia din Ucraina şi implicare Rusiei. Se va vorbi muuuult despre asta!
* Nu m-a surprins decizia PNL în favoarea lui Johannis privind prezidenţialele din toamnă.
* Naţionala de polo a bătut Rusia, destul de clar, după un joc cu multe scăpări dar şi câteva reuşite! Dacă jucau aşa cu Grecia, azi eram printre primele 6 echipe. Acum avem de muncit pentru locurile 7-12. Infect comentariul lui Narcis Şelariu, deşi face asta de ani de zile. Putea învăţa polo şi regulamente de 100 de ori!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here