Buena Vista Social Club transformă Bucureștiul în Havana. Omara Portuondo si Eliades Ochoa sunt vedetele orchestrei

0
22

Credit foto: Daniel Robert Dinu / iConcert.ro

Turneul ”Adios” începe luna viitoare în Europa și va parcurge 4 continente și 38 de țări până în 2015 – un adevărat tur triumfal prin care legendarii muzicieni cubanezi se despart de publicul lor. Turneul ajunge la București pe 28 iunie, la Sala Palatului, loc care i-a găzduit de fiecare dată când aceștia au fost invitați în România.
 
Binecunoscutele piese Chan Chan, El cuarto de Tula, Candela, Dos gardenias, Guantanamera sau Besame mucho vor face să vibreze din nou publicul român, în interpretarea celei mai prestigioase și galonate orchestre de muzică cubaneză și a inegalabililor soliști Omara Portuondo și Eliades Ochoa. Ca de fiecare dată, măiestria interpretării și pofta de viață a cubanezilor vor ridica Sala Palatului în picioare și vor transforma culoarele dintre scaune în adevărate ringuri de dans.
 
În plus față de anii trecuți, concertul de adio va include proiecții video, prin care vor fi omagiați membrii proiectului Buena Vista Social Club care nu mai sunt printre noi, dar care au contribuit semnificativ la gloria și notorietatea acestui proiect și a muzicii cubaneze în general – Ibrahim Ferrer, Compay Segundo, Ruben Gonzalez, Cachaito Lopez sau Manuel Galban.
 
Fundația Culturala Phoenix a organizat concertele Buena Vista Social Club din București încă din anul 2004 și se bucură de onoarea de a face posibilă ultima întâlnire între muzicienii cubanezi și publicul român. Indiferent dacă i-ați văzut deja sau încă nu ați reușit să îi vedeți, notați în calendar data de 28 iunie, pentru că este ultima ocazie cu care vă puteți delecta într-un spectacol live cu muzicienii legendari de la Buena Vista Social Club®.
 
Biletele pentru concert sunt disponibile pe eventim.ro , iabilet.ro, bilete.ro, blt.ro, în oficiile Poştei Române semnalizate „Bilete.ro”, precum şi în reţeaua Eventim, pe în magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, la librăriile Humanitas şi Cărtureşti şi la casa de bilete a Sălii Palatului.
 

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here