Călin Geambașu, Xenti Runceanu, Vlad Crețu la Psihologul muzical (ediția 742 – 17.12.2016)

0
483

Xenti Runceanu Calin Geambasu Vlad Cretu la Radio Romania 2016
Xenti Runceanu Calin Geambasu Vlad Cretu la Radio Romania 2016

Au mai fost în studio, dar nu împreună, așa că putem vorbi despre un debut. Cântă în grupul condus de Călin Geambașu, dar au și proiecte individuale. Oameni talentați cu o serie de reușite în cariere, dispuși la dialog și la cântat, chiar dacă au venit obosiți, iar Călin era bântuit de o criză lombară. Veți auzi povestiri din copilărie, din școala de muzică, de la Școala Vedetelor, repere despre Amadeus alături de care activează acum Xenti Runceanu, despre Supermarket (Vlad Crețu) despre Eurovision, amintiri cu Mălina Olinescu ș.a.m.d. Lista preferințelor invitaților a inclus nume ca Robin Thicke, Queen, Garth Brooks, George Michael, Depeche Mode sau Tom Jones. Am avut momente surpriză când au cântat toți trei, cu Vlad la chitară. Hit-ul nopții mi s-a părut a fi „De ce m-ai șters de pe facebook” (Vlad Crețu).
 
Agenda pop-rock vă oferă piese cu Temptations, Bananarama, The Fridays, Spike Jones, David Bowie & Bing Crosby, Disturbed ș.a.
 
Am avut parte și de un inedit interviu cu un tînăr fizician, dr. Gabriel Suliman cu o serie de amănunte despre laserul de la Măgurele.
 
Top Sentimental cu The Who a generat o ierarhie anticipată: 1. My Generation, 2. Behind Blue Eyes, 3. Baba O’Riley.
 
 
Audio:

 
 
Selecția mesajelor (au fost aproximativ 350!)
Martha, Germania Bine v-am găsit, dragii mei!
Yannis, Grecia Vă ascult cu drag!
Cristina, metalfan Bun venit băieţi! 🙂 Eram super fan al emisiunii Şcoala Vedetelor! 🙂 Era acolo un băiat din Timişoara… Marius… dar nu-mi amintesc numele de familie. Oricum îmi plăcea mult, dar n-am mai auzit nimic de el. 🙂
Tania, Ucraina Bun venit invitaţilor! 🙂 Aş vrea să-l întreb pe Călin dacă a simţit vreodată presiune din cauza faptului că are în familie o vedetă? Aceeaşi întrebare i-aş adresa-o şi lui Xenti. Mulţumesc!
Adryan, Sydney Bun venit băieţilor! Pe Vlad l-am văzut chiar recent, pe pagina Psihologul muzical, cântând alături de Sergiu Cioiu. Felicitări!
Robby, Reşiţa Bine aţi venit, băieţi! Ce mă bucur că aveţi şi chitară! 🙂 Abia aştept să aflu şi preferinţele voastre muzicale!
Teddi, Londra Bun venit invitaţilor! Bucătăria devine nucleară atunci când gătesc eu, excelentă alegerea cu Glenn Hughes! 🙂
Iordan Ionica ·  Felicitari pentru emisiune, va ascult chiar daca azi am avut o zi grea ! Va multumesc pentru tot ceea ce faceti la Radio Romania Actualitati!
Anghel Oltitia · Mă bucur să-i văd pe domnii tineri . Succes lor și întregii echipe „de la datorie ” O noapte plăcută .
Lavinia Ban Xenti este pasionat de arta dirijoratului? Are un dirijor preferat?
Nicolae, Viena Sărbători fericite! Excelentă piesa interpretată de Mălina! Transmite foarte multe emoţii. Un mare succes!
Ioana Izabela · Bună dimineața! Ca de obicei, o emisiune frumoasă și foarte interesantă!!! Mulțumiri!
Boogie Eu am fost la concertul Whitesnake din Piaţa Constituţiei. M-am bucurat că era Coverdale în voce. Şi… apoi, la bis, i-a dat cineva steagul României şi oamenii cereau bis cu insistenţă şi… emoţionat David a cântat acapella Soldier Of Fortune. Groaznic. S-a dus toată poezia serii.
Mădălin Narcis Gurău Îl salut  pe Xenti  Runceanu,  el m-a „făcut ” pionier Școală de muzică din Buzău. Dovedesc  cu fotografie.
Ana S-a gândit Xenti să reediteze unele piese ale Mihaelei Runceanu? Crezi că e nevoie?
Dan fan The Cure Felicitări invitaţilor! Mi-au plăcut toate piesele live! 🙂
Vicky Am şi eu o întrebare, apropo de heavy-rotation… Cum se face că înainte de a apărea acest concept, piesele ajungeau hituri. Nu-mi imaginez că dădea cineva de 20 de ori pe zi piesa Fear Of The Dark a trupei Iron Maiden, sau Child In Time cu Deep Purple, nu?
Tyna, Arad Bună noapte! Vă ascult în fiecare noapte de vineri, deşi nu trimit mesaje. În noaptea aceasta nu m-am putut abţine şi v-am scris. Prea bine cântă băieţii ăştia! Felicitări!
Marius Maryo · buna dimineaza , va salut cu drag de pe meleagurile Italiei.
Marius Matache Salutari de pe drumurile patriei, am terminat la Bacau si ne indreptam spre Campulung Moldovenesc si va ascultam cu drag.
Ramona Mulţumesc pentru The Who!
Eliza Ştiţi că Pete Townshend a declarat că îşi doreşte să cânte în Europa de Est şi în ţări unde nu a mai cântat… Mă gândeam că poate va ajunge şi în România. Ştiu că Roger Daltrey a fost de multe ori la Bucureşti. Nu a cântat, dar a venit ca turist. Cunosc oameni care l-au întâlnit în diverse pub-uri. Au fotografii cu el.
Magda Mi-au plăcut şi invitaţii şi topul! Felicitări!
 
sursa (pentru audio): Radio România Actualități

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here