Calin Pop lanseaza albumul „Ritual de Iarna” la Music Club (29 ianaurie)

0
33

calin pop_MusicClub 29 ianuarieCel de-al doilea album solo al solistului Celelalte Cuvinte Calin PopRitual de Iarna, scos sub egida Soft Records, va fi prezentat publicului din București in cadrul unui concert inedit, ce va avea loc la Music Club, in data de 29 ianuarie, de la ora 20.00.
 
Sub conceptul o chitara, o voce, o poveste, Calin Pop vine in fata publicului din Capitala in cadrul unui concert in premiera, cu locuri limitate și atmosfera intima.
 
Concertul de la Music Club este unul foarte special, pentru mine. Pentru prima oara, imi voi prezenta compozitiile personale, nascute din pasiunea pentru muzica și din curiozitatea de a explora zone de creatie care depașesc granitele muzicii rock, spune Calin.
 
Albumul Ritual de Iarna contine douazeci de piese, intre care doua prelucrari dupa melodii folclorice romanesti, Dansul caprelor si Jocul ursului și il releva pe Calin Pop in multiple ipostaze: compozitor, poet, vocalist, instrumentist la chitara, claviaturi, bass, blockflöte, percutii, culegator de sunete naturale (vant, ploaie siroind de pe stresini, pasi scartaind pe zapada, haraitul acului de patefon pe santul discului de vinil), regizor muzical sau producator artistic.
 
Intr-o lume turmentata de uragane sonore, tornade ritmice si violente de tot felul, as defini acest album, convins ca nu exagerez, drept un bulgare platinat de emotie in stare pura, o oaza de infiorata liniste si visare, o infuzie de balsam pentru sufletul insetat de frumos,  spune distinsul realizator radio/TV Florian Lungu, intr-o prezentare a albumului.
 
Universul de simtire metamorfozata in sunet pe care muzicianul il cultiva cu asiduitate, creaza aici nu odata senzatia unei intoarceri in timp la arta trubadurilor si truverilor din perioada medievala, legendari creatori de muzica si versuri, uneori si interpreti ai unor intruchipari artistice de intensa vibratie lirica.
 
Putem considera deci un privilegiu, dreptul de a fi partasii lumilor de frumuseti ce emana din audierea albumului, impresuratoare noua-ne, incheieFlorian Lungu.
 
Biletele pentru concertul Calin Pop sunt puse in vanzare in Reteaua IaBilet și online pe www.iabilet.ro, la pretul de 50 de lei, intr-un numar limitat de 200 de locuri.
 
Cumpararea unui bilet nu asigura automat loc la masa. Rezervarea unei mese se face prin telefon, direct la Music Club, la numarul0720887115 sau prin e-mail, la adresa rezervari@music-club.ro.
 
Un eveniment prezentat de Music Club – Strada Baratiei, nr. 31 (in spatele magazinului Cocor)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here