CANICULĂ! 1.09.

0
12

canicula (600 x 329)AM NOTAT CÂTEVA MOMENTE DE AZI, DE DRAGUL RUBRICII
 
* Ce contează o şpagă de  numai 17.000 de Euro? Întreba ironic avocata Voicu a cinstitei doamne Bica. Cea din urmă va fi din nou la arest.
* La Spitalul Fundeni au început lucrările de modernizare ale unei imense parcări din luna iunie. Ei bine, azi nu se putea folosi! Ba mai mult, nici liftul care mergea până la etajul 7 nu funcţiona. Despre birocraţie nu vă spun azi nimic, dar revin. Cum zicea Bănicioiu? Că va fi mult mai bine!
*Tot azi au ieşit medicii să protesteze, dar au fost câţiva, deşi pe Facebook păreau mii de revoltaţi!
* Am promis că nu mai scriu despre Steaua. Dar de data asta Becali a ieşit într-o conferinţă de presă care nu numai că n-a lămurit nimic, dar a generat confuzie totală. El dă echipa, Armata s-o ia. Ministrul sau şeful CSA Steaua ar trebui să discute cu GB.  Aşa solicita Becali. Nu există vreo bază legală ca o instituţie de stat să preia o societate comercială. Asta afirmă unii specialişti. Pleacă în iarnă, se duce la o altă echipă şi bagă bani, dar nu mulţi, ia vreo 10 jucători cu el ş.a.m.d.  A mai spus multe aberaţii iar jurnaliştii umili n-au fost capabili să-i adreseze nicio întrebare aducătoare de lumină. Îmi pot imagina cu ce stare joacă echipa actuală, fără teren, fără public, fără performanţă  şi mai nou fără speranţă!
*RADET a oprit apa caldă fără preaviz, fără scuze, fără explicaţii. La noi în bloc. Poate şi-n altele. Apa Nova şi-a cerut scuze, ăştia nimic!
* Simona Halep a câştigat în prima partidă de la US Open. A jucat puţin, aşa că sunt speranţe să ajungă sus de tot. Ar fi minunată o nouă finală cu Serena. Celelalte fete de la noi, au cam terminat traseul american!
* Avem un SEPTEMBRIE CALD, PREA CALD!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here