Capital dă în judecată paginademedia.ro pentru că a publicat o știre tendențioasă

Articol preluat de pe PaginaDeMedia.ro

0
93

Aveți aici textul preluat de pe site-ul paginamedia.ro:

„Capital dă în judecată paginademedia.ro pentru că a publicat o știre tendențioasă! Editura Evenimentul Zilei şi Capital va da în judecată site-ul Paginademedia.ro şi analizează retragerea din BRAT”, scrie Capital.ro.

Publicitate

De ce această reacție a Capital?

Anunțul Capital legat de judecată vine după ce Paginademedia.ro a publicat azi articolul cu titlul „De ce creștea site-ul Capital? Folosea un „bug”. Traficul s-a prăbușit, iar Capital va fi penalizat de BRAT

În articol, Paginademedia relata faptul că Biroul Român de Audit Transmedia – BRAT a identificat un „bug”, o eroare în site-ul capital.ro care a generat o creștere uriașă a numărului de afișări (50 de milioane în decembrie, peste Adevărul.ro și Știrile Pro TV).

După scoaterea bug-ului de către Capital, la solicitarea BRAT, traficul Capital.ro a scăzut cu 40%.

Ce făcea „bug-ul”:

Pe varianta de mobil, site-ul nu permitea ca utilizatorul să dea „back”, pentru a ajunge pe Home-Page. La fiecare încercare de „back”, se reîncărca pagina, iar site-ul contoriza o afișare.

Se întâmpla și pe varianta desktop, doar că aici nu se contoriza afișarea. Chiar și așa, utilizatorul putea ieși de pe articol accesând un alt articol din site (în acest fel, era menținut pe site, ceea ce ar explica timpul uriaș petrecut de utilizatori în decembrie: 14 minute media!)

Ce scrie Capital, în articolul care anunță că dă în judecată Paginademedia?

Articolul în întregime aici:

https://www.paginademedia.ro/2019/02/capital-anunta-ca-da-in-judecata-paginademediaro-pentru-articolul-despre-cresterea-traficului?

 

Articolul inițial:

De ce creștea site-ul Capital? Folosea un „bug”:

De ce creștea site-ul Capital? Folosea un „bug”

Follow me
Follow me

Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here