Care sunt emisiunile de radio care v-au plăcut în 2018? Votează cel mult 5!

4
4837

Avem un nou sondaj pentru voi! Care sunt emisiunile de radio preferate? Voi le-ați propus, noi le-am pus în listă, așa că acum puteți vota cel mult 5. Emisiunea „Psihologul Muzical” nu este inclusă în lista de vot.

*Emisiunea „Bucuria poveștilor” (Radio Trinitas) a fost scoasă din sondaj, deoarece „suporterii ei” au încălcat regulile noastre și au continuat să o facă și după un avertisment dat la prânz.

Aveți aici mesajul postat de Andrei pe Facebook:

Andrei Partos ATENȚIONARE! Cei care folosesc mijloace incorecte, softuri șmechere sau IP-uri multiple, trebuie să afle că anulăm imediat prezența postului respectiv în sondaj! Nu mai anulăm întregul SONDAJ cum făceam pe vremuri!

Subliniem faptul că este un site privat, așadar nu suntem obligați să dăm nicio explicație. Cei care ne citesc de ani de zile cunosc regulile casei și cunosc și faptul că ne-am confruntat în trecut cu astfel de probleme. Nu ne interesează care grupare de fani este mai tare. Dacă nu sunteți în stare să respectați un joc, atunci locul vostru nu e aici. Ne interesează ascultătorii de radio. Am făcut acest sondaj din dorința de a afla ce emisiuni ascultă oamenii. Nu vă obosiți să scrieți mesaje cu întrebări stupide. Trișorii nu sunt bineveniți aici!

Care sunt emisiunile de radio care v-au plăcut în 2018? Votează cel mult 5!

View Results

Loading ... Loading ...

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here