Care sunt piesele înscrise la Selecţia Naţională Eurovision 2014 – VIDEO

0
37

Selecţia Naţională Eurovision 2014 a intrat în linie dreaptă. Vineri a fost ultima zi pentru înscrieri. De la artiști consacrați, la prezentatori de televiziune sau foşti câştigători de talent-show-uri, cu toţii speră la finala naţională.
Paula Seling şi Ovi, Ştefan Stan, Mihai Trăistariu, Mirela Boureanu Vaida, Trupa The dAdA, Florin Romaşcu şi Robi Magheţi, foşti membrii Sistem, care acum fac parte din proiectul Cobzality, sunt doar o parte dintre pretendenţii care vor participa la Selecţia Naţională din 2014.
 
Potrivit ziarului Adevărul, Mihai Trăistariu a decis totuși să se înscrie în concurs cu piesa „I m Sorry”. Iată ce a declarat artistul: „Nu mi-e frică de finala din România. Ştiu cum cânt, ştiu ce pot. Singurul lucru de care mi-ar fi teamă e juriul, că sunt o mulţime de prietenii şi antipatii în lumea asta“
În ediția de vineri a emisiunii Psihologul muzical, am aflat că s-au înscris în jur de 150 de piese, mai jos le găsiți pe cele cunoscute deja. Dacă mai știți și altele nu ezitați să ni le semnalați.
 
Colors In stereo – HeartQuake
 

 
 
Foişorul de Foc – When The Love Falls

Ozana Barabancea – Don’t Know

 
 
Plastic Wizards – Complicated

Paula Seling & Ovi – Miracle

 
 
Tudor Turcu & Clipa – World Of Dreams

Ștefan Stan feat TeddyK – Breathe


Cobzality feat Matilda Pascal Cojocărița – Steaua de vis


Trupa dAdA – Unpredictable


 
 
Vaida – One More Time


Anca Florescu – Hearts Collide


 
 
 
Cezar Dometi – One


Lea – Like The Sun


Ovidiu Anton – Love Will Find A Way


 
 
Teo Family – Guess Who I Am


 
 
 
Andy – I Want


 
 
Romeo Zaharia – Transpus în cuvinte


Marius Bălan – Magic In Your Eyes


Olives & Mint – Wild Tomorrow


Ringtone – Under The Sun


2 Zece – Let s Make The Whole World Dance


 
 
Vizi Imre – Kind Of Girl


 
 
Iulian Vasile – This Is Life


 
 
Andrei Neagu – Missing Your Face

Cosmin Arsene & Andrei Ionescu – Come Home


 
 
Blaxy Girls – Leagă-mă la ochi

 
 
Lore – Show Me Some Love

În ziarul Click, am găsit un articol despre trupa dAdA. Iată despre ce este vorba:
 
Membrii trupei spun că melodia este una imprevizibila, asa cum aflam inca din titlu. Combinatia de genuri muzicale, de la pop-dance, rock, pana la rap, dar si interpretarea, atat in engleza, cat si in romana, o fac sa fie surprinzatoare si, oarecum, atipica pentru concursul Eurovision.
„Nu ne sperie concurenta, cu toate ca participa artisti cu experienta, cum ar fi Ovi si Paula Seling sau Mihai Traistariu. Noi credem in piesa noastra pentru ca ne identificam cu ea. Pana la urma, toti am avut parte de experiente neplacute cand vine vorba de iubire”, au declarat tinerii din trupă.
Lansata chiar in perioada Sfantului Valentin, piesa are un mesaj dur pentru toate femeile care insala: „Faci circ, plangi, spui ca nu te-am surprins / De parca vina e a mea, uiti ca de-abia te-am prins”.
„In perioada asta toata lumea traieste intr-o lume roz, plina de inimioare de puf si falsi fluturi in stomac. Parca ne apuca febra iubirii o zi pe an. Si, totusi, chiar si in aceasta zi exista o multime de femei care primesc doua inimioare de plus”, a descris Bob (tobe) mesajul piesei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here