Cargo a lansat un videoclip extras de pe DVD-ul 'Live la Arenele Romane'

0
29

Cargo 18 martie (419 x 600)Cargo se pregateste de concert la Arenele Romane pe 18 Martie. Formatia va lansa DVD-ul live, filmat tot la Arenele Romane cu ocazia show-ului ‘Noaptea vrajitoarelor’. De pe acest DVD Cargo a lansat deja clipul live pentru piesa ‘Nu pot trai fara tine‘, clip pe care il puteti urmari mai jos.
Lansarea va fi in acelasi loc unde a fost filmat, pe 30 octombrie 2014, showul „Noaptea Vrajitoarelor”. DVD-ul contine o selectie de 8 piese reprezentative din concert. Materialul va include ca bonus  videoclipurile de la „A 5a dimensiune” si „Nu ma lasa sa-mi fie dor”, piese care nu se regasesc pe niciun album.
„Dupa concertul aniversar „Cargo 30 de Ani” din cadrul Metalhead Meeting 2015, care a fost votat „Best Metal Show 2015″, este momentul sa scriem o noua fila de istorie a rockului romanesc!” ne transmit membrii trupei.
Cargo inseamna: Adi Barar – chitara, Adrian Baciu Igrisan – voce si chitara, Tavi Pilan– tobe, Ionut Carja – clape si Florin Barbu – bass.
Mai multe informatii despre artisti puteti gasi pe pagina oficiala de Facebook a formatiei: http://www.facebook.com/cargorock
Biletele sunt deja in vanzare in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea – Magazinul Muzica, Metrou Unirii 1, Perfect Tour, Magazinele Uman si IQ BOX, reteaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara, Hard Rock Cafe la urmatorele preturi:
– 40 de lei Acces General pana pe 8 martie inclusiv
– 45 de lei Acces General pana pe 18 martie
– 50 de lei Acces General ziua concertului la intrare.
– 70 de lei VIP (in fata scenei) – doar 200 de bilete
Toate biletele sunt in picioare (fara loc), cortul Arenelor Romane are o capacitate de 1600 de persoane, este incalzit si are toate avizele necesare pentru a functiona in cele mai optime conditii !
Un eveniment marca METALHEAD.
 

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here