Cargo la Arenele Romane: Ultimele zile de bilete ieftine!

0
41
Cargo 18 martie (419 x 600)Mai sunt cateva zile in care mai puteti cumpara bilete la pretul de 40 de lei.
Dupa aceasta data, biletele la Acces General vor costa 45 de lei. Prin show-ul de pe 18 Martie de la Arenele Romane, Cargo lanseaza DVD-ul intitulat „Live la Arenele Romane”, DVD pe care vom regasit concertul ‘Noaptea Vrajitoarelor’ de pe 30 Octombrie 2014.
Biletele pot fi achizitionate in format electronic pe www.iabilet.ro dar si din reteaua fizica iabilet.ro/retea – (Magazinul Muzica, Metrou Unirii 1, Perfect Tour, Magazinele Uman si IQ BOX, reteaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara, Hard Rock Cafe) si din reteaua Eventim.
Lansarea va fi in acelasi loc unde a fost filmat, pe 30 octombrie 2014, showul „Noaptea Vrajitoarelor„. DVD-ul contine o selectie de 8 piese reprezentative din concert. Materialul va include ca bonus  videoclipurile de la „A 5a dimensiune” si „Nu ma lasa sa-mi fie dor„, piese care nu se regasesc pe niciun album.
„Dupa concertul aniversar „Cargo 30 de Ani” din cadrul Metalhead Meeting 2015, care a fost votat „Best Metal Show 2015„, este momentul sa scriem o noua fila de istorie a rockului romanesc!” ne transmit membrii trupei.
Cargo este: Adi Barar – chitara, Adrian Baciu Igrisan – voce si chitara, Tavi Pilan- tobe, Ionut Carja – clape si Florin Barbu – bass. Mai multe informatii despre artisti puteti gasi pe pagina oficiala de Facebook a formatiei: http://www.facebook.com/cargorock
Biletele sunt deja in vanzare in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea – Magazinul Muzica, Metrou Unirii 1, Perfect Tour, Magazinele Uman si IQ BOX, reteaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara, Hard Rock Cafe la urmatorele preturi:
– 40 de lei Acces General pana pe 1 martie
– 45 de lei Acces General pana pe 18 martie
– 50 de lei Acces General ziua concertului la intrare.
– 70 de lei VIP (in fata scenei) – doar 200 de bilete
Toate biletele sunt in picioare (fara loc), cortul Arenelor Romane are o capacitate de 1600 de persoane, este incalzit si are toate avizele necesare pentru a functiona in cele mai optime conditii !
Un eveniment marca METALHEAD.
Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here