CÂTEVA HOLBĂRI NERVOASE

0
22

tv a* CNA-ul nu mai există. O fi bine, n-o fi bine? Adică nu mai zice nimic despre posturile prietene. La ora prânzului, la Antena 1, Mirela Vaida e gazda unei emisiuni  absolut surprinzătoare și stupide. Despre sex, iubiri, cupluri, vânătoare de burlaci, săruturi și vorbe de duh la vedere, tipe tunate cu buze umflate. Totul despre dragoste se poate fi vizionat numai cu acordul părinților (dacă ai sub 12 ani) sau în prezența lor. Adică să fugă părinții de la job, ca să mute pe alt canal? Cine e aleasa burlacului? Și ne mirăm că pleacă minorele prin lume în căutarea Prințului visat? Se cîștigă și bani. Nu se putea difuza la 22-23,00 ? * Cu puține excepții, IQ-ul minim plutește în aer în toată emisiunea.

* Am urmărit o lansare de carte pe FB, live streaming de la sediul I.C.R. Marina Almășan era gazda. S-a auzit bine, s-a și cântat chiar între momentele vorbite (Maria Nagy a fost Tina Turner, Eugen Cristea a fost Engelbert ș.a.). N-am înțeles de ce un om de televiziune acceptă o filmare ridicolă de la peste 30-40 de metri distanță, de sus! Vedeam niște contururi mărunte, fără să văd vreo față pe tot parcursul evenimentului. Ciudat mod de a veni în casele noastre. Am fost invitat, dar n-am putut să merg, așa că am ales varianta asta. Nici măcar mult amintitul breton al Marinei nu s-a văzut!”

* Dinamo a trecut de Ademar Leon (vicecampioana Spaniei) la handbal! E singura știre pozitivă din sportul acestor zile.

* Dacă Șușotel-Oftat Filoti îl invită pe Mihai Stoichiță (mereu în căutare de exprimări glorioase, chinuite, cu vorbire lentă și prețioasă) îl invită la Matinal la Digi, e clar că riști să ațipești la loc…Răzvan Lucescu a pierdut cu PAOK în Ungaria. Bogdan Lobonț adus cu tam-tam la echipa națională, se duce la U. Cluj, dar încă nu are licență. Mai sunt și alți antrenori fără acte în regulă, așa că n-ar fi o problemă.

* Ne lipsește Busu la Știrile ProTV. Îi doresc multă sănătate! Înlocuitorul vrea să arate că are umor, dar nu-i iese…

* Se uită oare cineva la Dorin Chioțea de la TVR1? Omul nu mai e în studio, e trimis pe teren. De la enervantele ”prieteni” și ”dragilor” la strigături gen ”Hai România”, omul face niște transmisii cu un aer de superioritate masivă dar fără conținut.

* Manchester United cu Mourinho pe bancă a bătut pe Juventus la Torino (2-1) cu Ronaldo în teren. Ce gol splendid a dat portughezul! La centru a arbitrat bine Hațegan, ajutat de colegi români. Gesturile lui Mourinho la adresa suporterilor italieni au fost de-a dreptul jenante. UEFA nu mai dă sancțiuni, sau numai la noi se poartă?

*Craiova și CFR zburdă în toate jocurile văzute de mine. FCSB e o jale de urmărit. CFR a dat 4 goluri la Botoșani…Îmi place și Viitorul, care are un stil, o concepție de joc.

*FCSB joacă tot prost cu Astra. Bucureștenii au scăpat de un 11 metri. Adică a fost ratat. Doi jucători au luat galben și vor lipsi de la întâlnirea cu Dinamo. Dică face iar schimbare la pauză. Coman iese, intră Moruțan, deși alții au fost mai slabi. Final cu 1-0 din 11 metri. A marcat Gnohere din 11 metri scos de Moruțan. GB s-a lăudat peste tot că va bate pe Dinamo fără probleme, deși știe că-i lipsesc 7-8 jucători de bază. M-ar mira. Mai ales că se joacă tot pe acel teren rușinos ”întreținut” de fina lui, Gabriela Firea! * Declarațiile umflate, arogante ale ciobanului, vor genera o stare de spirit negativă. Nu-s convins că echipa lui poate bate pe cineva, iar pe Dinamo cu atât mai puțin. Vom vedea. Altfel, m-aș bucura ca Rednic să-și ia un bobârnac sănătos, dar trebuie să fie cineva care să-l administreze.

* Dezamăgire totală din partea fetelor de la CSM București. Handbalistele cu mari aspirații și salarii tot așa, nu joacă mai nimic. Pot schimba antrenori câți vor. Acolo e buba la lot, la jucătoare. La conducerea clubului. 26-31 cu Vipers, campioana Norvegiei. Neagu a dat 8 goluri, din 16 șuturi. 8 a înscris și Radicevic.

* C. Gușă la DCNews, adică la Bogdan Chireac, dar se difuza la Realitatea. De notat multe aspecte. Gușă nu l-a sprijinit pe Iohannis, îl prefera pe Ponta. Mandatul doi al lui Băsescu a fost dezastruos, spune analistul. Ponta mai bun la externe decît Năstase, zicea Chireac. Gușă vrea să dea impresia că el era singur împotriva propriilor colegi, angajați. Nici Hoandră nu-l agrea pe Iohannis. (Hoandră va fi premiat de APTR).  Nu avea încredere în el, nu avea firea necesară funcției.

* A urmat și returul. B. Chireac, morsa insuportabilă și polivalentă, alături de guralivul sociolog de casă al Antenelor, Marius Pieleanu erau la Denis Rifai (Realitatea TV). Rar m-am enervat atât de intens. Degeaba a încercat Rareș Bogdan, la ceas de noapte (0.50) să ne explice că fiecare realizator face ce vrea, răspunde editorial. Mirosul apăsător dinspre ecran s-a instalat. Scapă Realitatea de datorii și scapă de șicane guvernamentale, sau e mai rău? Oare viitorul partid al lui Gușă a și fuzionat deja cu cine cred eu? Nu sunt singurul care are astfel de percepții…

http://www.reportervirtual.ro/joi-8-noiembrie-a-patra-putoare-in-stat/?fbclid=IwAR3guY6zQ7fcH8WN6jWqkKEA7LL28JOcFHflnyfb0uRj7viC1r4l28QdD8M

* Un reportaj foarte bine realizat de ProTv în zona Argeșului ne arată cum se fură lemnul, cât de profundă e implicarea autorităților locale în hoție, cum rămânem fără păduri.

 

Follow me
Follow me

Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here