CE NOAPTE-ZI AM AVUT!!!

0
12

bonnie tyler (600 x 352)S-o iau pe puncte (13) ca să nu mă încurc. Vreau să ştiţi că nu mă lamentez, ci vreau doar să vedeţi cum e când se adună mai multe la o singură persoană!
1. După luni n-am mai ieşit din casă. Antibiotice, voce dusă, tuse. Cu un efort deosebit am înregistrat interviul cu Bonnie Tyler, luni la prânz, când am reuşit să nu tuşesc 20 de minute!
2. Aseară a fost meciul cu Irlanda De Nord. I-am bătut, dar n-a fost uşor. Suferinţă, enervare, bucurie!
3. Am pornit cu Iulia spre Radio. Invitaţii sosiseră înaintea noastră.
4. Am sesizat că-mi lipseşte mapa cu foi, cu lista muzicală, cu traducerea interviului (bravo, Iulia).
5. A plecat Iulia înapoi şi le-a adus. Am rămas eu cu oamenii, am început emisiunea.
6. Pentru prima oară de când operez cu FB au apărut mesaje porcoase (vreo3-4). I-am blocat pe imbecili.
7. Maria Gheorghiu mă anunţă că Mama ei a plecat dintre noi şi nu mai poate asculta Top5, deşi era o mare fană a emisiunii. Dumnezeu s-o odihnească!
8. În timp ce Cosmin Vaman şi colegii cântau în direct, eu tuşeam la colţ de studio. Sper că nu s-a auzit. Am dat şi cu Tantum verde, dar n-a prea mers. Tusea avea şi are treaba ei personală cu mine.
9. Am lăsat interviul cu B. Tyler la final în speranţa că-mi va fi mai bine. Nu ştiu cum a sunat, dar reacţiile de acasă au fost minunate.N-am avut aer, rerspiraţie, să citesc tot!
10. La 8,30 dimineaţa eram în picioare pentru că Prichi are voce şi se aude. Adică după două ore de somn.
11. Mă sună administratora să mă roage să închid aragazul pentru că cineva a semnalat probleme pe la etajul superior, scurgere, miros. Rămân fără ceai cald.
12. Mă sună iar individa şi mă linişteşte. Nu sărim imediat în aer, dar au venit unii care au închis gazele pentru că au descoperit undeva mici scurgeri. În cu totul alt loc decât cel reclamat. E vorba de spaţii comune. Aşa că ne-au lăsat fără soluţii de gătit până mâine. Iar eu tot fără ceai am rămas.
13. Ca să fie totul perfect, nu a fost pornită nici căldura pe timp de noapte, deşi e destul de răcoare afară. Culmea, anul trecut când îi rugam să ţină cont de temperatura de afară, să nu plătim ce nu merită spuneau că nu se poate, că sunt oameni bolnavi în bloc. Am dreptul să fiu fericit?
Tocmai se terminat ziua de 15 noiembrie. Duminică plăcută!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here