CEA MAI FRUMOASĂ ZI (2.01.2016)

0
65

Povestire de Iulia Radu
Nu mi-am mai serbat ziua de naștere de când m-am mutat în București. Adică de 10 ani! 🙂 Așa că vă închipuiți ce emoții m-au încercat astăzi când am ajuns la Andrei Partos. Habar n-aveam că mi s-a „pregătit” o surpriză! E drept că am bănuit ceva în momentul în care urcam scările blocului, iar de la etajul 3 l-am auzit pe Andrei-Ștefan strigând „surpriză! surpriză!”, iar pe măsură ce mă apropiam am auzit-o pe Violeta (alias Ștefana) spunându-i cu umor „nu acum!”. E drept că nu mă aștepteam să le găsesc acolo pe Crina și Emilia. Ăsta a fost un mic șoc! Bucuria revederii a depășit rapid șocul! Oboseala a dispărut ca prin minune. Compania prietenilor este revigorantă.
Iulia tort 2016Cadoul mi-a produs o mare bucurie! Este exact ce mi-am dorit! Și trebuie să recunosc că este prima dată când m-am gândit intens la cadoul pe care mi l-aș dori (mă tot gândesc din octombrie!). Și iată că l-am primit! Aproape că nu-mi venea să cred! Până la urmă, este adevărat că Universul și Prietenii lucrează intens la împlinirea dorințelor. Am primit două cărți: „Autobiography” și „List Of The Lost”, ambele semnate de Morrissey. Nu am mai fost atât de fericită că am primit cărți din… perioada liceului! Vreau să le mulțumesc din suflet celor care mi-au produs această imensă bucurie: Crina Ionescu, Lavinia-Mihaela Ban, Emilia Nicolae, Luciana Gingăraşu și Adrian Guțu! Mulțumesc și pentru felicitare și pentru urări (mă voi strădui să le împlinesc pe toate)! Am primit și un tort (foarte bun!), am suflat în lumânări (mai exact era un 3, dar eu sunt de acord cu această vârstă, n-am absolut nicio obiecție :))!) și mi s-a cântat „La mulți ani!”. Vreau să-i mulțumesc și lui Andrei Partos și Violetei pentru că au făcut posibilă această surpriză și pentru că au fost gazde foarte bune! Îi mulțumesc lui Andrei și pentru albumele cu Morrissey și pentru urările și cadourile muzicale din ediția trecută!
Crina Emilia si Iulia (600 x 450)Am stat la povești, am râs, apoi Andrei-Ștefan ne-a provocat (pe Crina, Emilia și pe mine) să jucăm „Piticot”! Andrei-Ștefan a câștigat, pe locul 2 a fost Crina, iar eu cu Emilia am avut parte de o partidă prelungită pentru că ne-a fost greu să trecem de primele 3 rânduri (se pare că suntem două „norocoase” la zaruri!). În final, a câștigat Emilia (felicitări!) 🙂 A fost foarte distractiv!
Încă o dată, mulțumesc Andrei, Violeta, Crina, Emilia, Lavinia, Luciana și Adi! You rock!
Acum mă apuc de citit, așa că vă las! 🙂

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here