Celelalte Cuvinte live, la Music Club (8 aprilie)

0
16

Celelalte Cuvinte 8 aprilieTrupa Celelalte Cuvinte revine in Capitala, la Music Club, pentru o noua repriza de hard rock, in cadrul primului concert de anul acesta din Bucuresti.
Concertul va avea loc in data de 8 aprilie, de la ora 21.00, iar biletele se vor putea cumpara din reteaua IaBilet.ro si de la intrare, la preţul de40 lei.
Evenimentul va fi dedicat pieselor ce au ce au scris istorie in rockul romanesc: Zmeie, Scrisori iubite, Daca vrei, Iarba prin par, Un sfarsit e un inceput, dar si noilor compozitii marca Celelalte Cuvinte.
De aproape 35 de ani impreuna, Celelalte Cuvinte este una dintre cele mai longevive trupe rock din Romania. Pastrandu-si, de-a lungul timpului, atat componenţa cat si stilul, Celelalte Cuvinte a devenit o trupa-legenda a rockului romanesc.
Calin Pop, Marcel Breazu, Tiberiu Pop, Leontin Iovan si Ovidiu Rosu pregatesc un concert special, pentru prima oara la Music Club.
Bilete prin Reteaua IaBilet si online pe www.iabilet.ro
Cumpararea unui bilet nu asigura automat loc la masa. Rezervarea unei mese se face prin telefon, direct la Music Club, la numarul0720 887115 sau prin e-mail, la adresa rezervari@music-club.ro.
 
Eveniment Facebook: https://www.facebook.com/events/1662838560647130/

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here