“Chitara-cometa” a lui Cornel Ilie va fi expusă la Hard Rock Cafe

0
33

Cornel Ilie chitaraChitara-cometa”, cea care 7 ani l-a insotit pe Cornel Ilie la toate concertele VUNK, se va alatura, pe 16 decembrie, intr-un moment special din timpul concertului “Hituri si Mituri”, obiectelor de colectie care pot fi admirate la Hard Rock Café Bucuresti. “Chitara-cometa”, cea care a dat startul unor momente spectaculoase in show-urile VUNK si a lansat artificii la toate concertele trupei din ultimii 5 ani, isi va gasi locul alaturi de obiecte care au apartinut celor de la Beatles, Metallica, Madonna, Tina Turner si multi altii.

            “De cand am intrat prima data intr-un Hard Rock Cafe, am fost fascinat sa ma uit la obiectele donate de numele uriase ale rockului mondial. Prima data am fost la Londra. Cand s-a deschis si in Bucuresti, am fost special sa vad ce chitare sau tinute de scena se afla aici. Mi se pare de necrezut ce se intampla acum: chitara mea va fi expusa aici, la Hard Rock Café, care este ca un muzeu! La chitara pe care o donez aici, un Fender, am cantat vreo sapte ani. A aparut in clipurile Pleaca, Artificii pe tavan, Scapa-ma de ea si este chitara care, in toate concertele noastre din ultimii cinci ani, a lansat artificii. Cu ocazia asta o sa-i dau si un nume: Chitara Cometa!”, spune liderul trupei Vunk, Cornel Ilie.

            Momentul in care chitara albastra a lui Cornel, “chitara-cometa”, isi va gasi locul printre celelalte obiecte de colectie donate de staruri ale muzicii rock nu este unul intamplator. Cele mai mari hituri Vunk ale ultimilor 5 ani, dar si piese-noi, printre care si “Un Nou Univers”, vor putea fi ascultate pe 16 decembrie la concertul “Hituri si Mituri”, un spectacol prin care fanii pot face o incursiune in istoria muzicii Vunk a ultimilor ani. 

            Insa aceasta nu este singura surpriza pe care prietenii trupei Vunk o vor avea pe 16 decembrie. La concertul aniversar de la Hard Rock Café, cei prezenti vor primi #feliCHITARE Vunk. Astfel, dupa ce vor admira “chitara-cometa”, fiecare persoana din public poate avea felicitari fizice, realizate special pentru aceasta ocazie si inspirate de single-ul “Ce miracol sa te am!”, care va putea fi ascultat in premiera la acest concert. Incepand din seara spectacolului, cantecul-felicitare “Ce miracol sa te am!” poate fi transformat intr-o felicitare muzicala originala, personalizata, care poate fi trimisa de fiecare fan oricarei persoane dragi accesand www.vunk.ro. Biletele la concertul Vunk “Hituri si Mituri”, de pe 16 decembrie sunt disponibile pe https://www.iabilet.ro/bilete-vunk-prezinta-show-ul-hituri-si-mituri-pe-16-decembrie-la-hard-rock-cafe-23649/ si la locatia evenimentului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here