CNA: Antena 3, pedepsită „dur” pentru ce a spus Bittman pe post și pentru o burtieră cu Patriarhul Daniel: a luat o …atenționare

Articol preluat de pe Pagina De Media

0
132

Afirmațiile făcute de Dan Bittman la Antena 3 i-au adus postului o „pedeapsă dură” de la CNA. O …somație. Adică o atenționare. Aceeași atenționare a fost făcută și pentru o burtieră pusă de Antena 3 despre Patriarhul Daniel.

Publicitate

Burtiera care spunea că Patriarhul a fost „amenințat cu execuția”, derapaj despre care a scris și Paginademedia.ro, aici.

Ce a spus Bittman în emisiunea lui Gâdea, pe 21 octombrie?

Eu cred că România a devenit o țară cobai. Noi am devenit o țară cobai. Ni se trimit vaccinuri, se fac pe cobaii noștri.Ni se trimit nu știu ce… se fac pe… ni se fac alegeri trucate, cobai.

Ni se implementează instituții, cobai. În foarte multe cazuri, România a devenit o țară cobai. Îmi pare rău că trebuie să spun asta. Îmi doresc să apară lideri adevărați, care să-și iubească poporul, nu să-i privească de la înălțimea Mercedes-ului, ci să stea acolo cu oamenii ăia, dacă vor într-adevăr și dacă au vreo treabă cu poporul.”

Puteți citi articolul în întregime aici:

https://www.paginademedia.ro/2020/12/antena3-somata-cna-afirmatii-bittman-burtiera-patriarh/

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here