Comunicat: Concertul ANTRACT cu sunet 3D (30.06.2020)

1
128

Ieri 30 iunie 2020 ora 19 a avut loc concertul trupei ANTRACT, difuzat online pe platforma VStage.ro.
Pentru prima dată în România, s-a folosit tehologia sunetului 3D, care a dat senzația spectatorilor că aud ca și cum s-ar plimba printre artiști pe scenă.

„A fost o seară extraordinară! Am muncit foarte mult timp pentru a realiza această producție iar acum primim rezultatul, o emoție uriașă pe care ne-au transmis-o toți prietenii noștri care au participat la concert. Nu știam că atât de mulți oameni ne iubesc, că apreciază muzica noastră iar acum și toată munca depusă în ultimele săptămâni. Ne-am dorit foarte mult ca bucuria noastră să ajungă la cât mai multe persoane și se pare că am reușit. Vom  încerca în continuare să împărtășim toată această emoție cu cât mai mulți prieteni, declară Bobiță Cătușanu, liderul trupei Antract.

Galerie foto de Eugen Belivac:

1 COMENTARIU

  1. Concert ANTRACT
    Anunturile premergatoare, inclusiv biletul pentru transmisia erau pentru ora 21.
    La ora 2055 am incercat sa intru pe vStage.ro si nici macar nu am reusit sa introduc codul primit prin e-mail. Pe biletul primit si printat NU EXISTA NICI_O INFORMATIE LEGATA DE ACCESUL ONLINE. Dupa 1 ora adica la 2200 am renuntat si am trimis e-mail la organizator (vStage.ro) si la preformer (Antract)
    Am o intrebare: concertul live a fost la ora 19 si ceea ce as fi vazut online de la ora 21 ar fi fost o inregistrare?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here