Concert Alternosfera la Hard Rock Cafe (4 octombrie)

0
33

Alternosfera 4 octombrieALTERNOSFERA vor concerta la Hard Rock Cafe miercuri pe 4 octombrie pentru un show cu totul si cu totul special unde nu vom avea mese in fata scenei pentru o atmosfera perfecta.
Alternosfera este o formaţie de rock alternativ, înfiinţată în decembrie 1998 la Chişinău. De-a lungul timpului, trupa a susţinut sute de concerte în România şi Republica Moldova, lansând cinci albume şi un EP.
În luna octombrie a anului 2015 trecut, Alternosfera a lansat albumul “Haosoleum”, ultima parte a tripticului “Epizodia”, printr-un concert inedit la Arenele Romane din Bucureşti. De asemenea, trupa a primit, pentru al patrulea an consecutiv, titlul “Best Romanian Alternative Rock Band 2016″, la METALHEAD Awards. De asemenea, în cadrul aceleiași gale, “Haosoleum” a fost desemnat “Best Romanian Alternative Album 2015”.
Trupa lucreaza la meteriale noi si pregatește și un concert in decembrie la Arenele Romane !
Biletele pentru showul ALTERNOSFERA se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro, în reţeaua fizică iabilet.ro (www.iabilet.ro/retea – Magazinul Muzica, Agentiile Perfect Tour, The Vintage Pub, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Cafe DEKO, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 (langa casa de bilelete Metrorex),Magazinele Uman , IQ BOX, reţeaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţara), dar şi la Hard Rock Cafe precum si in ziua concertului la intrare.
În presale, biletele au următoarele preţuri:
49 de lei fara loc in fața scenei pe ringul de dans
79 de lei, cu loc la masă, în sală (doar 250 de bilete)
Biletele isi pastreaza preturile si in ziua concertului, la intrare.
Un eveniment BestMusic Live Concerts.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here