Concert IRIS pe 6 martie la Hard Rock Cafe

0
16

Iris 6 martieMETALHEAD si BestMusic Live Concerts te invita vineri, 6 martie de la ora 22:00 la Hard Rock Cafe din Bucuresti pentru inca un show de neuitat cu legenda rockului romanesc, IRIS.

 
Trupa Iris este una dintre cele mai indragite trupe de rock din Romania, cu o activitate muzicala de peste 35 de ani si 19 materiale discografice lansate.
Vino la Hard Rock Cafe sa asculti piese de legenda precum “Somn Bizar”, “Noaptea”, “Sa nu crezi nimic”, “Ultimul mic dejun al lui Bon”,”Baby”,”Totul sau nimic” sau “De vei pleca”, totul in cadrul unui concert eveniment pentru fanii de toate varstele!
IRIS inseamna Rafael, un rocker experimentat si consacrat cu o voce incredibila si veteranii Nelu Dumitrescu (tobe), Valter Popa (chitara), Doru Borobeica (bass), Relu Marin (keyboards).
Biletele pentru concertul IRIS din Hard Rock Cafe sunt disponibile online pe iabilet.ro (plata cu cardul, Paypal, pe abonament la Vodafone sau ramburs) si in format fizic in reteaua iaBilet (Hard Rock Cafe, Magazinul Muzica, Uman, Senia si Perfect Tour din toata tara).
Acestea costa 45 de lei cu loc la masa sau fara loc si 60 de lei VIP, cu loc la masa in fata scenei.
Puncte de vanzare fizice pentru Bucuresti:
– Magazinele UMAN din Baneasa Shopping City (etaj) si Piata Romana (George Enescu 30 colt cu Magheru)
– Magazinuk Muzica
– Agentiile Perfect Tour – Str. Theodor Aman, Nr. 11 si Calea Victoriei 100
– Hard Rock Cafe
Extra:
– Aplicatia de mobile iaBilet valabila in AppStore si Google Play
– de pe varianta de mobile IaBilet – m.iabilet.ro
Pe iaBilet.ro poti comanda bilete platind cu cardul, paypal sau pe factura la Vodafone sau poti comanda bilete ramburs cu plata cash la livrare prin Fancurier in 24 de ore oriunde in tara. Cumpararea de bilete de pe iaBilet.ro asigura automat si rezervarea la masa asa ca nu mai e nevoie sa suni la Hard Rock Cafe pentru a primi locuri.
Un eveniment BestMusic Live Concerts

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here