Concert LIL Jon in premiera in Romania (22 iunie)

0
17

Lil Jon 22 iuniePe 22 iunie, celebrul rapper american LIL JON canta in premiera in Romania la Arenele Romane din Bucuresti ! Vino sa asculti in premiera la Bucuresti hitul cu care LIL JON a facut furori alaturi de DJ Snake, „Turn Down For What” si nu scapa biletele la preturi speciale de pe www.iabilet.ro pana pe 2 aprilie !
DJ, rapper, compozitor, producator, actor si maestru al beaturilor ce scot fum din subwoofere, Lil Jon este prezent in industria muzicala americana de aproape 25 de ani cu o cariera impresionanta ce i-a adus colaborari cu artisti precum Snoop Dogg, Ice Cube, Ciara, Britney Spears si Usher. Lil Jon a pus bazele unui subgen aparte de hip hop intitulat „crunk”, stil pe care l-a perfectionat si l-a imbogatit cu elemente muzicale neortodoxe hip hopului precum vocea clean, distorsul de chitara sau tobele clasice.
Lil Jon este cunoscut publicului romanesc datorita unor piese precum „Turn Down for What”, „Da Blow”, „Go To Church” (feat. Ice Cube si Snoop Dogg), „Yeah!” (o colaborare cu Usher si Ludacris) si in mod special pentru „Get Low” piesa aparuta pe coloana sonora a filmului Need For Speed Underground. Muzica lui Lil Jon, manifestata sub diverse colaborari cu artisti de top ai momentului, insumeaza sute de milioane de vizualizari in mediul online. Artistul detine in palmaresul sau un premiu Grammy pentru piesa „Yeah!” si un premiu MTV Video Music Awards pentru piesa „Turn Down for What”.
Mai multi invitati speciali vor fi anuntati in curand!
Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.
Biletele au urmatoarele preturi:
– earlybird: 159 Lei categoria A, 119 Lei categoria B, 79 Lei categoria C pana pe 2 aprilie
– presale: 180 Lei categoria A, 139 Lei categoria B, 89 Lei categoria C pana pe 22 iunie
– in ziua concertului: 200 Lei categoria A, 150 Lei categoria B, 100 Lei categoria C
Categoria A: cu loc in tribuna sectoarele K si E, categoria B: fara loc in fata scenei, categoria C cu loc pe scaun sau fara loc (in picioare), in spatele Categoriei B, in Arena.
Numarul de bilete din categoriile A si B sunt limitate la 700 de bucati din fiecare categorie.
Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin FanCurier oriunde in tara.
Copiii cu varsta sub 7 ani vor beneficia de bilete speciale. Acestea vor costa 50% din pretul unui bilet Acces General si vor fi disponibile doar in seara concertului, la intrare.
Un eveniment beatfactor BestMusic Live Concerts.
 

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here