Concert Proconsul la Berăria H (7 mai)

0
54

Proconsul 2016Am primit un comunicat de presă de la Media ProMusic care anunță un concert Proconsul la Berăria H. Titlul comunicatului este cel puțin amuzant 🙂 și cu siguranță „nemaivăzut”. 🙂 Vă recomandăm să priviți și imaginea, nu doar textul. De la atâta soare nu mai vezi nimic, de aici și formularea „nemaivăzut”. 🙂
 
Concert nemaivăzut Proconsul, în Berăria H, pe 7 mai
Pe 7 mai, Proconsul se întoarce la Berăria H, pentru un concert extraordinar, alături de invitați speciali. Pentru a sărbători 17 ani de activitate, Proconsul a pregătit un concert cu totul diferit față de tot ce au văzut fanii până acum, în cadrul turneului “Povestea Noastră” și a concertelor din întreaga țară. Membrii trupei Proconsul vor să le mulțumească fanilor și prietenilor, pentru că doar datorită lor, povestea continuă! Piese deja cunoscute ca „Cerul”, „Barosanul” sau „Aici cu mine”, dar și cel mai recent hit al trupei, „Un om mai bun”, precum și piesa „Martie esti tu” vor putea fi auzite live, pe 7 mai, în Berăria H.
Fanii Proconsul care vor fi prezenți la concertul de pe 7 mai vor avea parte de o serie de surprize frumoase și de momente speciale. Alături de trupa Proconsul, pe scena Berăriei H vor mai urca prieteni de-ai trupei, ca: Ami, Alexandra Ușurelu, Adi Despot, dar și alți invitați surpriză.
Seara de 7 mai se anunță a fi una plină de bucurie, muzică bună și dans, așa cum se întâmplă la fiecare concert susținut de trupa Proconsul!
Ne vedem sâmbătă, 7 mai, la o bere cu prietenii! Vino și tu, cu prietenii tăi!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here