Sergiu Cioiu – concert “Râsul, Plânsul, Iubirea” – la Teatrul Nottara (24 mai)

0
66

Sergiu Cioiu va prezenta la Teatrul Nottara, pe 24 mai 2019, la orele 19:00, un recital, muzical, poetic, tandru și ironic, în care poezia și cântecul, impreună, fac un excelent divertisment, intitulat: “Râsul, Plânsul, Iubirea”, cu Lyuben Gordievski (pian şi baian), Vlad Crețu (chitara), Adrian Flautistu (contrabas), Dan Incrosnatu (percuţie).

În program, cântece și poeme de Alexandru Mandy, Miron Radu Paraschivescu, Adrian Păunescu, Ştefan Radof, Marin Sorescu, Lucian Vasilescu, Romulus Vulpescu, și alții.
Sergiu Cioiu, om spectacol, cu o lungă experiență de actor-cântăret, stabilit de peste 35 de ani în Canada, revine periodic în țară din aprilie 2016. Artistul participă la emisiuni
de televiziune, prezintă recitaluri de succes pe scenele
Bucureştene, şi al unor teatre din ţară, în care îmbina cântecul cu poezia, reușind o adevărată fuziune cu publicul spectator.

Sergiu Cioiu a lansat piese de succes precum „Cântecul vântului”, „Glasul tău”, „Pentru cine?”, „Mersi, Becaud”, „Poarta sărutului”, „Masa tăcerii”, „Coloana fără sfârşit”, „Primul loc de pe pământ”, „Dintr-un milion” sau „Cine a găsit tinereţea mea…”
Albumele discografice, apărute intre 2016-2018, editate de Casa de discuri Eurostar, vor putea fi găsite în foaierul teatrului pentru publicul amator.

1. “Vântule şi alte cantece, Sergiu Cioiu cântă Mandy”
2. “Pe cine numim …EU” (dublu album cu cântece si poezii de Marin Sorescu).
3. “Cine a gasit tineretea mea…” (cântece din repertoriul artistului pe muzica celor mai cunoscuti si valoroşi compozitori din patrimoniul muzicii uşoare româneşti: Florin
Bogardo, Ion Cristinoiu, Felicia Donceanu, Mihai Dumbravă, Robert Flavian, Cornel Fugaru, Emanuel Ionescu, Nicolae Kirculescu, Radu Şerban, Vasile Veselovski, H.Malineanu, Temistocle Popa, Laurentiu Profeta, Andrei Proşteanu, Vasile V. Vasilache).

În acestă perioadă a lansat un volum de memorii, intitulat Nu știm aproape nimic –Pusa Roth în dialog cu Sergiu Cioiu (Editura Ars Longa), alcătuit de autoarea
Pușa Roth. Volumul este însoțit de un audiobook – o trecere în revistă a acelei epoci, în care s-au lansat cântece esențiale din repertoriul artistului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here