Concert The Australian Pink Floyd Show la Sala Palatului (5 mai)

0
29

The Australian Pink Floyd Show 5 maiMarcel Avram, East European Production și D&D East Entertainment prezintă, în premieră, în România, THE AUSTRALIAN PINK FLOYD SHOW 2018, live la București – Sala Palatului, pe 5 mai 2018.

The Australian Pink Floyd este o trupă de rock progresiv și psihedelic, care și-a dedicat întreaga activitate muzicală trupei Pink Floyd.

            Înființată în urmă cu 30 de ani, în Adelaide – Australia, The Australian Pink Floyd a susținut de-a lungul timpului show-uri memorabile în peste 35 de țări de pe tot mapamondul, la care au asistat mai mult de 4 milioane de spectatori.

            În prezent, trupa are în componență 11 membri, dintre care 3 sunt cei mai longevivi și chiar fondatori: Steve Mac – vocal și chitarăColin Wilson – chitară bass și vocal, și Jason Sawford – clape.

            Show-ul pus în scenă de The Australian Pink Floyd este unul inspirat din cele realizate de Pink Floyd și se bazează pe lumini, animații și stereograme laser 3D, care să impresioneze publicul spectator. De altfel, este prima trupă din lume care a introdus, în 2011, stereogramele 3D în show-uri.

Odată cu aniversarea de 30 de ani, The Australian Pink Floyd Show 2018 oferă ocazia fanilor români să se bucure de muzica celebrei trupe Pink Floyd într-un spectacol unic.

Biletele pentru show-ul de la București se pun în vânzare miercuri, 24 ianuarie 2018, începând cu ora 14:00 în rețeaua Eventim și pe www.eventim.ro și vor avea următoarele prețuri:

VIP – 310 RON

Categoria I – 270 RON

Categoria II – 220 RON

Categoria III – 170 RON

Categoria IV – 90 RON

 

Un eveniment prezentat de Marcel AvramEast European Production și D&D East Entertainment

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here