Concert Timpuri Noi la Hard Rock Cafe (in interior, 15 octombrie)

0
32
Te aşteptăm la Hard Rock Cafe, joi, 15 octombrie, de la ora 21:30, să petreci o seară PERFECTĂ cu una dintre cele mai longevive trupe de rock, Timpuri Noi! Invitaţi speciali: Luca, Stere, Adeline, Victoria, Vecina, Verginica, Rambo, Catran şi Văru’ Maftei! Concertul va avea loc in interior.

Important:

✔Pentru a lua cina, îți recomandăm să vii cu 2 ore înainte de începerea concertului. Atâta timp cât formația este pe scenă, este permis doar consumul băuturilor îmbuteliate. Consumul de mâncare este interzis, așadar toate mesele vor fi debarasate cu 15 minute înainte de ora de începere.

✔Pentru siguranța ta și a celor din jur, te rugăm să porți mască de protecție de la intrare până la masă, atunci când nu stai la masă și pe toată durata desfășurării concertului, conform normelor în vigoare.
✔ Biletele se vând în pachete de 2, 3, 4, 6, conform meselor din restaurant și există un număr limitat de pachete din fiecare tip, disponibilitatea putând fi verificată pe IaBilet.ro;
În caz că veți cumpăra mai mult de 6 bilete, vă vor fi alocate mese alăturate, distanțate conform normelor.
✔ Momentan nu avem posibilitatea de a vinde bilete individuale. În cazul în care vrei să te alături unui grup care a cumpărat deja bilete, te rugăm să ne contactezi la 0754 400 900.
✔ Copiii, indiferent de vârstă, plătesc bilet și au loc rezervat la masă.
✔ Nu este permis ca spectatorii să danseze, să vină în fața scenei, să ocupe culoarele sau spațiile dintre mese.

✔ Pentru acest eveniment, rezervările se fac doar după achiziționarea biletelor.

 

Ca să (ne) fie bine, avem grijă în continuare:

✔️Am redus locurile cât să ne bucurăm de evenimente în siguranță și accesul se face doar pe bază de rezervare;

✔️ Distanța între mese este de 2 m, iar rezervările sunt de maximum 6 persoane la aceeași masă. Excepție fac cazurile când vii însoțit de membrii familiei, persoane cu care locuiești în aceeași casă.
✔️Îți punem la dispoziție meniuri digitale și plata cu cardul pentru o experiență contactless;
✔️ Te așteptăm cu același zâmbet larg în spatele măștilor de protecție.
✔️ Purtăm mănuși și păstrăm distanța de siguranță față de oaspeți. Păstrează și tu distanța de 1.5 m față de alte persoane.
✔️ Dezinfectăm frecvent toate suprafețele și am montat dispensere de igienizare a mâinilor în toate zonele comune.

✔️Pentru a evita aglomerarea, te rugăm să respecți fluxul de intrare / ieșire conform marcajelor.

✔️În timpul concertului, nu părăsi locul care ți-a fost alocat la masă, dacă nu e neapărat necesar. În cazul în care o faci pentru a merge la toaletă sau la locul pentru fumat, te rugăm să porți masca de protecție.

 

Trupa Timpuri Noi este simbolul rock-ului românesc al ultimelor decenii şi, în formula actuală, este vocea rock-ului cu mesaj puternic, elaborat, inteligent şi acid. De la înfiinţarea trupei, Dan Iliescu a fost prezent în Timpuri Noi în calitate de compozitor şi chitarist. Începând cu anul 2011, Dan Iliescu a preluat şi rolul de solist, continuând şi misiunea muzicală asumată în urmă cu câteva decenii. Pentru cei care nu ştiu încă, Dan Iliescu este compozitorul tuturor hiturilor pe care publicul le ştie atât de bine: Stere, Tanţa, Adeline, Luca, Helga, Bordelul Mov, Catran, Nato, Tata… iar lista poate continua, cu doar câteva excepţii, cu toate albumele scoase de-a lungul timpului de către Timpuri Noi.

 

Formația a fost prezentă la toate edițiile festivalurilor rock din Bucuresti, având onoarea să deschidă recitalurile unor nume importante cum ar fi: Ian Gillan și Uriah Heep, Asia și Scorpions, Saxon, Paradise Lost și Jethro Tull, Iron Maiden și Kreator.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

Biletele au urmatoarele preturi:

– VIP: 59 de lei, cu loc la masa in fata scenei
– Acces General: 39 de lei, cu loc la masa in sala

Vino la Hard Rock Cafe să fii aproape de artiștii tăi preferați și să te bucuri de muzica lor, într-o atmosferă unică! Show-urile explozive, colecţia de suveniruri care îți reamintesc de legendele muzicii și calitatea sunetului îţi garantează cea mai placută experienţă live.

Hard Rock Cafe București se află în parcul Herăstrău – Șoseaua Kiseleff, nr. 32. Locația dispune și de câteva sute de locuri de parcare.

Un eveniment BestMusic Live Concerts.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here