Concert VAMA – electric – la Hard Rock Cafe pe 19 decembrie

0
14
VAMA 19 decembrie aSambata, 19 decembrie de la ora 22:30, BestMusic Live Concerts te invita la Hard Rock Café sa traiesti o noua experienta alaturi de trupa ta preferata, VAMA! Mai ales ca in fata scenei nu vom avea mese, dansul este garantat !
Toamna a venit cu o „Epidemie de iubire” sau cu un chef nebun să cânţi, cât poţi de tare, „Perfect fără tine„? Sambata, 19 decembrie, de la ora 22:30, BestMusic Live Concerts te invită la Hard Rock Cafe pentru o seară de hituri pop-rock, alături de trupa ta preferată – VAMA!
Un concert Vama este o experienţă specială. Trupa şi-a obisnuit publicul cu spectacole în care contopirea artelor este firească. Astfel, efectul generat de muzică, poezie, dans şi actorie este dublat de jocuri de lumini şi imagini video, care transmit simultan mesajul profund al pieselor semnate Vama. Publicul, subjugat de magnetismul lui Tudor Chirila, traieşte, vibrează şi iubeşte!
La fiecare eveniment din Hard Rock Cafe te bucuri de reîntâlnirea cu legendele muzicii, într-o atmosferă unică. Artiştii preferaţi sunt chiar lângă tine, colecţia de suveniruri te poartă printre file din istoria rockului şi calitatea sunetului îţi oferă cea mai placută experienţă live.
Biletele pentru showul VAMA se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro, în reţeaua fizică iabilet.ro (www.iabilet.ro/retea – Magazinul Muzica, Agenţiile Perfect Tour, Magazinele Uman , IQ BOX,  reţeaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţara), dar şi la Hard Rock Cafe.
În presale, biletele au următoarele preţuri:
– 90 de lei, cu loc la masă, în sală, zona de fumători sau nefumători
– 54 de lei, fără loc, în faţa scenei.
În ziua concertului, în limita locurilor disponibile, biletele cu loc la masă vor costa 100 de lei, respectiv 60 de lei cu loc in picioare.
Hard Rock Cafe Bucureşti se află în parcul Herăstrău – Şoseaua Kiseleff, nr. 32. Locaţia dispune şi de câteva sute de locuri de parcare.
Un eveniment BestMusic Live Concerts.
Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here