Concertul aniversar al trupei Holograf a fost anulat

0
52

Holograf aArticol preluat din Adevarul
Concertul aniversar al trupei Holograf, programat pe 10 octombrie la Sala Palatului, a fost anulat. Decizia vine la doar câteva săptămâni după scandalul iscat de solistul Dan Bittman, care a fost aspru criticat de români după ce l-a lăudat pe primarul Sectorului 5.
Evenimentul creat pe Facebook prin care era anunţat concertul a fost şters astăzi, iar ulterior, organizatorul au confirmat pentru Libertatea că gala „Holograf – Hall of Fame“ a fost anulată.
Acesta a subliniat că vor încerca să organizeze spectacolul în primăvară şi a precizat că au fost mai multe motive care au stat la baza deciziei, unele dintre acestea fiind că şi-au dorit „ceva mult prea mare şi a fost totul prea din scurt“. Fanii care şi-au cumpărat bilete vor primi banii înapoi.
Concertul, care marca 40 de ani de la înfiinţarea trupei, urma să aibă loc la Sala Palatului pe 10 octombrie, iar pe scenă ar fi urcat mai mulţi artişti, printre care Delia, Horia Brenciu, Taxi.
Puteti citi articolul in intregime aici:
https://adevarul.ro/entertainment/muzica/concertul-aniversar-trupei-holograf-fost-anulat-motive-fost-invocate-1_5bb7753fdf52022f75340b67/index.html

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here