Concertul Charles Aznavour va avea loc pe 28 Aprilie 2016 la Romexpo

0
18

Charles Aznavour 28 aprilieCharles Aznavour va susține mult așteptatul concert în București pe 28 Aprilie 2016. Programat inițial pentru luna Februarie, spectacolul a fost amânat printr-o decizie comuna a staff-ului maestrului si a organizatorului roman, din motive logistice. Aceasta decizie a survenit după vizita efectuata de către staff-ul tehnic al maestrului in luna ianuarie, pentru a decide exact amplasarea scenei si a locurilor pentru public, cunoscut fiind faptul ca maestrul Aznavour își dorește publicul foarte aproape e scena, într-o atmosfera intima.

Maestrul Charles Aznavour se află într-un turneul restrâns, ce se desfășoară in doar câteva din capitalele europene, care cuprinde, spre marea bucurie a fanilor români, și spectacolul de la Romexpo de pe 28 Aprilie 2016. Evenimentul istoric poartă numele “One Night Only” și este o ocazie unica de a-l asculta pe Charles Aznavour cântând piesele sale iubite pe scena, intr-un spectacol dedicat publicului sau din Romania.

TOATE BILETELE ACHIZITIONATE PENTRU SPECTACOLUL DIN 20 FEBRUARIE ISI PASTREAZA VALABILITATEA.

Pentru toti cei care doresc sa achiziționeze bilete la spectacol, acestea se găsesc online pe www.bilete.ro, www.eventim.ro, www.salapalatului.ro și pe site-ul www.VreauBilet.ro, precum și la casa de bilete a Sălii Palatului, din rețeaua Bilete.ro (Oficiile Poștale, magazinele InMedio și Germanos).

Despre Charles Aznavour

Cunoscut ca şi Frank Sinatra al Franţei, Charles Aznavour este cel mai valoros si apreciat artist francofon al tuturor timpurilor, celebrul critic muzical Stephen Holden numindu-l zeul pop-ului francez. Indiscutabil cel mai cunoscut armean al timpului său, Charles Aznavour a fost denumit în 1988 de către CNN şi publicul Time Online – enterteinerul secolului din toată lumea. A fost declarat ca şi interpretul extraordinar al secolului în urma voturilor din toată lumea, întrecându-i pe Elvis Presley şi Bob Dylan.

Născut în 1924 în Paris, dintr-o familie muncitoare de armeni, Shahnhour Varinag Aznavourian, cunoscut sub numele de Charles Aznavour, își începe călătoria artistică înca de la vârsta de 9 ani, cochetând cu actoria. Abia în adolescență alege să devină cântăreț, iar în 1946 este descoperit de Edith Piaf pe care o şi acompaniază în turneele ei din Franţa (inclusiv în celebrul Moulin Rouge) şi Statele Unite.

De-a lungul timpului a colaborat cu Edith Piaf, Fred Astaire, Frank Sinatra (Aznavour a fost unul dintre putinii cântăreți europeni invitați sa cânte cu el), Andrea Bocelli, Bing Crosby, Ray Charles, Bob Dylan (a spus despre Aznavour ca este printre cei mai mari interpreți live pe care i-a vazut), Liza Minnelli, Elton John, Dalida, Serge Gainsbourg, Josh Groban, Petula Clark, Tom Jones, Shirley Bassey, Jose Carreras, Laura Pausini, Nana Mouskouri şi Julio Iglesias.

Cu zeci de premii la palmares atât in lumea muzicii, cat si cea a filmului, Charles Aznavour pornește in ultimul sau turneu din cariera. Un om cu o viată artistica excepționala, cu o cariera de neclintit ce a parcurs decenii, ajunge pentru o singura noapte in București pentru a-si întări renumele si a demonstra unicitatea experienței ce înseamnă un concert live susținut de cel mai mare artist francez in viată.

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here