Concertul „Dire Straits Legacy” a fost amânat. Va avea loc pe 1 Decembrie la Berăria H

0
21

Dire Straits 1 DecembrieIMPORTANT!

Data si locatia evenimentului au fost schimbate. Concertul Dire Straits va avea loc pe 1 decembrie la Beraria H.

Biletele achizitionate deja vor fi valabile in continuare si vor putea fi folosite pentru accesul la concertul din 1 decembrie.

Comunicatul organizatorilor:

Mult asteptata intalnire cu Dire Straits Legacy, se amana din cauza unei interventii chirurgicale neprevazute a percutionistului Danny Cummings, membru marcant al trupei Dire Straits si Dire Straits Legacy. El s-a alaturat trupei Dire Straits in 1990 si si-a pus amprenta pe albumul si turneul On Every Street. Concertul din Bucuresti este unul foarte asteptat de catre fanii trupei din Romania, mai ales in anul in care trupa Dire Straits a intrat in Hall of Fame – premiul fiind ridicat de catre Alan Clark – keybord – membru al trupei din 1980 si co producator On Every Street alaturi de Mark Knopfler.

Ne vedem insa nevoiti sa mai amanam un pic intalnirea cu Dire Straits Legacy pana pe 1 decembrie la Beraria H. Biletele achizitionate raman valabile pentru noua data si noua locatie.

Hiturile “Sultans of Swing”, “Money for nothing”, “Romeo and Juliet” si multe altele vor rasuna in seara de 1 decembrie.
 
Au trecut mai bine de 25 de ani de când membrii Dire Straits au ales să urmeze căi diferite, lăsând în urmă un catalog remarcabil cu unele dintre cele mai bune compoziții și prestații live de la răsăritul rock-ului încoace.
 
Dupa turneul – On every street tour – ce s-a desfasurat in anii 91-92, compozitorul incontestabil, Mark Knopfler a declarat incheiat capitolul Dire Strais si a pornit o cariera solo.
 
Fostii membri au continuat sa cante cu cei mai mari muzicieni din toate timpurile – ii amintim aici pe Eric Clapton, The Who, Sting, Rolling Stones, King Crimson, Paul Mc Cartney, Tina Turner, David Sylvian si multi altii.
 
Insa legatura cu muzica Dire Straits era in continuare foarte puternica.  Totodata,nostalgia vechilor fani Dire Straits, dar și curiozitatea și dorința arzătoare ale celor tineri de a asculta live piese de referință din istoria muzicii rock au creat premisele reuniunii unora dintre membri, sub numele The Straits, în cadrul unui concert caritabil desfășurat la Royal Albert Hall.
 
Astăzi, The Straits cu Alan Clark si Phil Palmer, carora li se alatura celebrul baterist Steve Ferrone, Danny Cummings, Mel Collins si Trevor Horn, a devenit “The Dire Straits Legacy”, un pilon al muzicii rock de calitate, care reușeste să mențină în viață universul mult iubit creat de Dire Straits.
 
Show-ul “The Dire Straits Legacy” este un “must see” pentru iubitorii muzicii bune și pentru toți cei care vor să guste puțin din istoria glorioasă a unuia dintre cele mai importante și influente grupuri muzicale din toate timpurile.
Biletele costă: 150, 180, 200 și 240 lei.

Follow me
Follow me

Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here