Concertul Grigore Lese de la Ateneul Roman este sold-out!

0
39

Concertul de Craciun pe care Grigore Lese urmeaza sa il sustina la Ateneul Roman pe 26 decembrie este sold-out! Organizat de Emagic, cu sprijinul Volksbank, acest concert se va desfasura sub patronajul Grupului Humanitas, toti cei prezenti urmand sa aiba parte de o selectie speciala de colinde si cantece de sarbatoare intr-o interpretare unica.
 
Cererile pentru concertul de Craciun al lui Grigore Lese au fost extrem de numeroase, biletele fiind epuizate in totalitate. Artistul aduce caldura sarbatorilor in cadrul unui concert inedit ce va bucura sufletele spectatorilor cu o serie de colinde deosebite: colinde de gazda, profesionale, de june, de fata, de petit, de dragoste, familiale, satirice, de razboi si prizonierat, cosmogonice, precum si cantece de stea ce vestesc Nasterea Mantuitorului. Propuse spre a deveni Patrimoniu Mondial UNESCO, aceste ritmuri si texte stravechi, unele misterioase, samanice, altele mito-religioase, cu teme biblice, vor fi dezlegate de cel mai tulburator glas al muzicii traditionale de la noi – Grigore Lese.
Concertul este programat sa inceapa la ora 18:00, accesul in sala fiind posibil incepand cu ora 17:00. Organizatorii recomanda spectatorilor sa vina din timp, pentru a evita eventualele aglomerari la portile de acces.
Grigore Lese promite publicului sau un recital de mare exceptie si rafinament, pornind de la interferente sonore autohtone stravechi. Spectacolul se va desfasura cu casa inchisa, pe 26 decembrie, la Ateneul Roman.

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here