Concertul LARA FABIAN de la CRAIOVA se amână din cauza unor defecțiuni tehnice

0
19

LARA FABIAN LA SALA PALATULUI
LARA FABIAN LA SALA PALATULUI

Din motive independente de voința artistului, a organizatorilor, sau Sălii Polivalente Craiova, în urma unor defecțiuni tehnice de ultim moment,  imposibil de remediatpână duminică, 11 decembrie 2016, ziua în care cântăreața LARA FABIAN ar fi trebuit să concerteze pe scena Sălii Polivalente din Craiova, organizatorii sunt puși în situația regretabilă de a amâna evenimentul planificat peste numai două zile.
Aflați în imposibilitatea desfășurării producției artistice, agenția Premium Booking, transmite publicului spectator următorul mesaj:
”Cu regret, vă informăm că în această după-amiază au apărut dificultăți de ordin tehnic,ce nu pot fi îndreptatepentru buna desfășurare a concertului pe care artista LARA FABIAN, ar fi trebuit sa îl susțină duminică seara, la Sala Polivalentă din Craiova. Deși, au fost făcute eforturi în încercarea de a soluționa actualele probleme, din păcate suntem nevoiți să amânămevenimentul.
Noua dată a concertului,precum și detaliile privind modalitățile de recuperare a contravalorii biletelor vor fi stabilite și comunicate tuturor spectatorilor, în perioada 16 – 20 decembrie2016.
Precizăm că toate bileteleși invitațiile achiziționate până la acest moment își vor păstra valabilitatea pentru noua dată a concertului.
Pentru informații suplimentare puteți suna la numărul de telefon 0723. 653.028.
Pe această cale, ne cerem scuze pentru disconfortul creat tuturor plătitorilor de bilete și îi asigurăm de cele mai bune intentii.”

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here