Concertul „Suzi Quatro” nu va mai avea loc

0
69

Suzi Quatro micSuzi Quatro – cunoscuta la nivel mondial ca fiind prima femeie care a imbratisat chitara bas, urma sa concerteze la Sala Palatului din Bucuresti pe 10 Iulie 2015. Din pacate, acest concert nu va mai avea loc.
 
 
Persoanele care deja au achizitionat bilete pentru concertul de la Bucuresti au la dispozitie doua variante: prima varianta ar fi sa primeasca inapoi banii pe bilete, iar cea de-a doua – sa le schimbe cu bilete la alte concerte aflate la vanzare pe biletoo.ro, printre care si Dulce Pontes, Lord Of The Dance, The Red Army Choir sau alte concerte, spectacole si piese de teatru.
 

  1. Recupereaza-ti banii!

Cei ce aleg sa primeasca banii inapoi trebuie sa se adreseze site-ului/sa mearga la punctul de vanzare de la care s-a achizitionat biletul. Va fi rambursata doar suma reprezentand pretul biletului (fara alte comisioane sau servicii) pe care cumparatorul il poate prezenta ca fiind intact si valid. Perioada in care cei ce si-au achizitionat bilete isi pot recupera banii este: 1 Iulie 2015 – 1 Octombrie 2015!
 

  1. Schimba biletul!

Cei ce au achizitionat bilete din reteaua Biletoo.ro si aleg sa schimbe biletul pentru concertul Suzi Quatro cu un alt bilet, trebuie sa ia legatura cu un reprezentant Biletoo.ro, trimitand un email la office@biletoo.ro sau la contact@biletoo.ro.
 
Mai multe detalii privind returnarea banilor/schimbarea biletelor se pot afla trimitand un email la una dintre adresele: office@biletoo.ro, contact@biletoo.ro.
 

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here