Concertul Sylvie Vartan – suspendat!

0
30

Celebra cantareata si actrita franceza de origine bulgara Sylvie Vartan urma sa sustina in premiera pe 27 aprilie 2014 un concert la Sala Palatului din Bucuresti! In ciuda faptului ca Sylvie este o artista iubita, apreciata de publicul din intreaga lume, interesul redus al spectatorilor din Romania i-a determinat pe organizatori sa suspende concertul programat la Sala Palatului.
 
Persoanele care deja au achizitionat bilete pentru concertul de la Bucuresti au la dispozitie doua variante: pot alege sa primeasca inapoi banii pe bilete sau le pot schimba cu bilete la alte spectacole printre care se numara si Lord Of The Dance (14 martie, Bucuresti, Sala Palatului).
 
1. Recupereaza-ti banii!
Cei ce aleg sa primeasca banii inapoi trebuie sa mearga la punctul de vanzare de la care s-a achizitionat biletul. Persoanele care au achizitionat bilete prin intermediul retelei Biletoo.ro sau BLT.ro sunt rugate sa mearga la standul Biletoo.ro din incinta Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s). Va fi rambursata doar suma reprezentand pretul biletului (fara alte comisioane sau servicii) pe care cumparatorul il poate prezenta ca fiind intact si valid. Perioada in care cei ce si-au achizitionat bilete isi pot recupera banii este: 9 martie 2014 – 9 iunie 2014!
 
2. Schimba biletul!
Cei ce aleg sa schimbe biletul pentru concertul Sylvie Vartan cu un alt bilet, trebuie sa mearga la magazinul Biletoo.ro din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s) si sa prezinte biletul intact si valid. Vor primi in schimb un bilet la evenimentul ales, la o categorie de bilete similara.
 
Mai multe detalii privind returnarea banilor/schimbarea biletelor se pot afla si trimitand un mail la adresa office@biletoo.ro.
 
     Sylvie Vartan, nascuta la 15 august 1944 in Bulgaria este o celebra cantareata de muzica pop, rock si ye-ye. A fost numita “la collégienne du twist” si “regina ye-ye”. In cadrul RCA Label, Sylvie a vandut milioane de discuri, fiind cea mai prolifica artista a acestei case de discuri, dupa Elvis Presley! Sylvie este cel mai activ si mai de succes artist din generatia ye-ye. Artista a cochetat si cu cinematografia, jucand in 11 filme. „Liceana twistului” de altadata, Sylvie Vartan si-a castigat renumele international si dragostea lumii in “epoca de aur” a muzicii, anii ’60. Sylvie, rasfatata revistelor de moda din anii ’60, frumoasa care avea sa-l seduca pe “Elvis-ul” francezilor, Johnny Hallyday, (cu care avea sa formeze aproape 15 ani “Cuplul de Aur” al Frantei) a sustinut sute de spectacole in toata lumea si se mandreste cu peste 40 de milioane de albume vandute, 1300 de piese in 10 limbi diferite, 2000 de coperti de revista…
 

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here