Concertul violonistului ANDRÉ RIEU din 11 iunie 2016, aproape sold-out

0
24

Andre Rieu Bucharest 2016 12 iunieNoua productie artistica a violonistului olandez André Rieu va fi prezentata cu succes si in acest in an, in Piata Constitutiei din capitala. Pe 11 si 12 iunie, indragitul artist va evolua alaturi de membrii orchestrei sale Johann Strauss, in prezenta admiratorilor numerosi veniti din toata Romania, dar si din tarile vecine, pentru a savura cele peste trei ore de spectacol total. Muzica, dansul si teatrul se vor reuni pe aceeasi scena pentru a crea acea atmosfera unica de basm si pentru a le oferi tuturor spectatorilor clipe de neuitat.
Desi, anul trecut a sustinut nu mai putin de sapte concerte, André Rieu este asteptat in continuare si se bucura de entuziasmul publicului din tara noastra. Asa se face ca, primul concert pe care il va sustine, sambata, 11 iunie, de la ora 20:30, este aproape sold-out.
Doar cateva locuri au mai ramas libere pentru aceasta reprezentatie, iar biletele disponibile la cel de-al doilea concert, pe care il va sustine duminica, 12 iunie, sunt la mare cautare mai ales, acum, in preajma Sfintelor Sarbatori de Pasti, constituind un cadou deosebit.
Persoanele care nu doresc sa piarda sansa reintalnirii cu muzica maestrului André Rieu, isi pot procura biletele prin intermediul agentiei de bilete EVENTIM, de la magazinele partenere Orange, Vodafone, Germanos, Librariile Carturesti si Humanitas, magazinele Carrefour si benzinariile OMV sau online, accesand www.eventim.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here