Constantin Neculae, amintiri cu Ioan Gyuri Pascu

0
149

Ioan Gyuri Pascu la Radio Romania 2013
Ioan Gyuri Pascu la Radio Romania 2013

Constantin Neculae ne-a spus povestea colaborării cu Ioan Gyuri Pascu. Puteți citi mai jos:
”Am fost printre cei care au ghicit scorul meciului Brazilia-Olanda – 0-3, disputat pe 12 iulie 2014. In noaptea dintre 11 si 12 iulie ai avut emisiune la Radio România.Pe 13, duminica, a avut urmatorul schimb de mesaje intre noi doi (poate fi citit în imaginea alăturată).
Facebook mess aUna dintre cele doua piese propuse doream sa fie a lui Gyuri. O auzisem intr-o cantare de club unde eram spectator. L-am sunat pe Gyuri sa ii cer piesa. Mi-a spus ca nu este inregistrata. Si mi-a spus sec: „…Vrei piesa? Fa-o la tine si vin sa trag vocea.”
Asa a inceput.
A fost prima melodie lucrata cu el. Gyuri, Lae si Eugen Amarandei.”So far so good”. Ca in toate piesele scrise de el, povestea lui.
S-au adunat mai multe piese puse pe un album. Putin stiut. „Casa inimii”
Pe 26 septembrie 2017 am fost la Beraria H. Am cantat alaturi de Ducu Bertzi. Pentru Gyuri. A fost si el acolo. S-a simtit asta. In emotia tuturor prietenilor prezenti.
A cantat si Catalina Beta. Gyuri o incuraja si o sfatuia. Am simtit ca trebuie sa ma duc la ea. I-am propus sa colaboram. A zis „da” fara sa stea pe ganduri. Vom vedea ce vom stii sa facem impreuna. Nu se inchide neaparat un cerc. E mai degraba un vartej care ne imprastie pentru ca mai apoi sa ne adune pe toti la un loc. E sigur ca eram cu totii in Lumina. In „Casa inimii” a lui Gyuri.”
 

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here