Corectitudinea politică lovește și trupa Queen. Piesa ‘Fat Bottomed Girls’ a fost scoasa de pe noua versiune a albumului, ‘Greatest Hits’

Articol preluat de pe site-ul Spotmedia

0
394

PORTRET: 30 de ani de la moartea legendei rock Freddie MercuryPoate că „fetele cu fundul mare” încă fac lumea rock-ului să se învârtă, însă nu o mai fac de pe albumul Greatest Hits al Queen.

O nouă versiune a celui mai bine vândut album din istoria trupei a fost lansată fără melodia „Fat Bottomed Girls” de Universal Music Group pentru Yoto, o platformă audio pentru copii, potrivit Billboard.

„Introducerea ideală în lumea muzicii Queen pentru tinerii melomani, coloana sonoră ideală pentru petreceri de dans în bucătărie sau de cântat în grup în călătorii și multe, multe altele”, descriu cei de la Yoto albumul cenzurat.

Ei insistă însă să-i avertizeze pe părinți că și așa tot trebuie să fie atenți: „Unele versuri conțin teme pentru adulți, inclusiv referiri ocazionale la violență și droguri. Sunt melodiile originale, needitate. Nu conțin înjurături, dar acordul părinților e indicat”.

Puteți citi articolul în întregime aici: https://spotmedia.ro/stiri/monden/corectitudinea-politica-a-lovit-si-queen-o-indragita-melodie-a-fost-scoasa-de-pe-albumul-greatest-hits

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here