Cotton Island şi Adi Manolovici la Psihologul muzical (ediţia 639 – 27.12.2014) – AUDIO

0
544

Cotton Island la Radio Romania Actualitati
Cotton Island la Radio Romania Actualitati

Ultima ediţie a anului 2014 a început cu un remember Joe Cocker şi a continuat cu o inedită dedicaţie pentru toţi cei care poartă numele de Ştefan, Ştefania.
În prima parte i-am avut în studio pe cei de la Cotton Island, adică pe David Lin din Taiwan (născut pe 4 noiembrie 1984, compozitor, textier, chitarist, însurat cu o româncă pe care a întâlnit-o la Paris în urmă urmă cu doi ani) şi Flora Pop (violonistă, absolventă de Conservator, acum freelancer, născută pe 25 septembrie 1985). Am avut parte de un microrecital live şi mai multe informaţii despre viaţa şi proiectele celor doi musafiri aflaţi la R.R.A. în premieră absolută. Au primit multe întrebări din partea ascultătorilor noştri.
 
 
Adi Manolovici la Radio Romania
Adi Manolovici la Radio Romania

A revenit, la cîteva ore după ziua lui de naştere, Adi Manolovici. El se ocupă de Academia de Rock, compune, cântă, pregăteşte tinere talente. Ne-a oferit şi creaţii mai vechi, nedifuzate în ultima vreme, cu Mălina Olinescu, Maria Radu şi Costi Sandu, Tică Alexe, dar şi o primă secvenţă de pe un viitor album al lui Raul Cârstea (orchestrat de Manolovici). Adi a mai propus şi piese cu Joe Satriani, Marillion, Iron Maiden, Toto sau Yes.
Am avut şi o surpriză din partea unui ascultător fidel, Vlad din Sibiu, care ne-a colindat prin telefon cu două piese deosebite. Adi Manolovici a avut numai cuvinte de laudă la adresa tânărului curajos. S-a discutat despre chitarişti, despre concerte, despre rock-ul românesc. Manolovici a primit meritate urări şi felicitări  de pretutindeni (S.U.A., Germania, Italia, Spania, Australia, Olanda, Ucraina, Danemarca, Franţa ş.a.m.d.).
 
Top Sentimental a reunit primele clasate în această rubrică de-a lungul anilor 2013-2014. Am difuzat secvenţe cu primele 10 clasate. Au fost câteva situaţii de egalitate de puncte. Au ieşit pe podium: 1. Angela Similea- „Să mori de dragoste rănită”, 2. ABBA- „The Winner Takes It All”, 3.Joe Dassin- „Et si tu n’existais pas”.
 
Tututor prietenilor vechi şi noi ai emisiunii, mini echipa (Andrei Partoş, Iulia Radu) alături de colegele şi colegul din regia tehnică (Diana Croitorescu, Adriana Anica, Rodica Dreve, Mariana Băjenaru, Emanuela Caramihai, Monica Zaharia, Isabel Jerdea, Dana Burcea, Mirela Drăgan, Cristina Creţa, Raluca Goga, Costin Iorgulescu) vă urează un 2015 bogat în muzică bună, în emisiuni reuşite, multă sănătate şi bucurii de tot felul!
 
 
Audio:

David Lin
David Lin

Am primit peste 300 de mesaje, iar mai jos puteţi citi câteva dintre ele:
DarkAngel: Ce rău îmi pare de Joe Cocker!! RIP!
Tania, Kiev: Sărbători fericite şi LMA tuturor Ştefanilor şi Ştefanelor! 🙂
Cristina, metalfan: Interesante versuri! I like the lyrics!
Robert, Danemarca: Mi-au plăcut invitaţii! Îi felicit! Tari de tot versurile lui David!
Tedi, Londra: LMA Adi! Să ne trăieşti! Veţi mai reface vreodată proiectul Jar? Putem să ascultăm ceva în noaptea asta cu acest proiect fabulos?
COSTEL TOADER  Salutari din Brasov atat Dv., colaboratorilor, prietenilor, DOAMNELOR si DOMNILOR care sunt alaturi de Dv. la aceasta ora nocturna si tuturor ascultatorilor acestei minunate si ELEVATE emisiuni radiofonice! Un gand bun si toate cele bune prietenului nostru, respectabilul om, mare iubitor de muzica de inalta factura valorica si admiratorul Dv., D-l Lache Gheorghe! Stiind ca va „plac” foarte mult expresiile „tineti-o tot asa” si „nu dati melodia….” imi permit sa ma amuzez si sa le inserez in prezentul mesaj. Cu mare drag si aleasa prietenie.
Flora Popa
Flora Pop

Adrian, Timişoara: LMA Adi! Mă bucur că aveţi un astfel de invitat! Vreau să profit şi să-l întreb: dintre Malmsteen şi Michael Angelo Batio, care crezi că este mai bun? Ca tehnică şi viteză, mă refer. Chiar aş vrea să aflu părerea unui avizat!
Lavinia Ban: Felicitări pentru proiectul alături de Raul Cârstea. Cu o orchestră simfonică aţi colabora?
Gabriel, Giurgiu: Mulţumesc pentru Satriani! Piesa asta a fost furată de Coldplay! Au reuşit să o strice, au făcut-o pop-rock!
Tedi, Londra: Acum două săptămâni, am fost într-un club în Londra unde am avut surpriza să-l văd pe Ian Astbury. N-am fost niciodată un fan al trupei The Cult, dar m-a impresionat foarte mult acest vocalist! Aş vrea să-l întreb pe Adi, care este concertul care l-a marcat, dintre cele văzute live?
Teodora: LMA Adi! Te iubesc mult de tot! 🙂 Crezi că mai există Iris fără Minculescu? Dar Phoenix fără Baniciu?
Liviu, Târgovişte: Dacă am un Fender (l-am primit cadou, dar mi-aş fi dorit un Gibson), pot obţine acel sound Black Sabbath? Adică pot cânta piese Sabbath cu un Fender?
Sonia: Care este diferenţa dintre Stratocaster şi un Telecaster? Mulţumesc!
Adi Manolovici
Adi Manolovici

Daniel din oraşul Gura Humorului judeţul Suceava Bun gasit din nou domnule Andrei, dar vreau sa-l mai salut pe invitatul dumneavoastra domnul Adi. Vreau ca sa-i pun macar o intrebare, foarte uşoara. Dar trupa 3 Sud-Est, cu piesa „Amintirile”, este de genul rock sau de genul folk? La mulţi ani cu sanatate! Un Craciun fericit!
Ankka Iorgu: Minunat momentul de colinde! Felicitări!
Andreea: Călăraşi: Excelent top! Abia aştept să aflu ce va fi pe primul loc!
Simona, metalfan: Mulţumesc pentru Laura Stoica!!!
Vicky: Eu o să ies în Piaţa Constituţiei cu colegii de clasă… apoi mergem la unul dintre ei acasă şi ne distrăm!
Sonia: Noi am închiriat o cabană la munte! Plecăm pe 30 decembrie şi stăm până pe 2 ianuarie! Suntem 12 persoane! O să fie bestial!!
Cornel: Îmi place foarte mult acest top! Revelionul îl fac acasă!
Cristi, Olanda: Sărbători fericite! Eu fac Revelionul la Paris. Cu soţia! Am strâns bani tot anul pentru această plimbare… Suntem căsătoriţi de 25 de ani şi i-am promis că o duc la Paris… Cred că va fi foarte frumos! 🙂
Cristina, metalfan: Dle Partoş… Megadeth va fi vreodată la top? Cred că nu… dar nu-i nimic… 🙂
Loredana: top Megadeth… dar ceva mai melodios nu găsea ascultătoarea dvs?! Eu m-aş bucura de un top Sandra. Măcar ea are hituri!
Monica, Nancy: Mulţumesc pentru această ediţie! LMA! Sărbători fericite!
Violeta Giol Unii Stefani dorm (cu greu), altii te asculta!  Cat s-o putea!
Radu Cartianu La multi ani! Craciun vesel in continuare! Va imbratisez si ma grabesc spre casa sa ascult.
Marinescu Iulia Editie super ,de sarbatoare
Sorin Dumitrache Buna seara, acum am deschis radioul, cine este invitat? Va multumesc. De la Montreal va deranjez.
Farmacia Muzicala Mulţumesc Psihologul Muzical! Surpriză, emoţie, recunoştinţă…puţin spus. Vă doresc sărbători frumoase, oameni frumoşi! Şi vă aştept pe la Sibiu, pe cea mai frumoasă pietonală, să aruncăm un bulgăr de zăpadă şi să ne încălzim sufletele cu miile de lumini şi cu muzica bună. Să fie într-un ceas bun!
Nedelcu Lucian Mihai Andrei, ai reusit sa ma tii treaz 5 ore! Poti sa inregistrezi acest record, esti unic, nici National Geographic nu a reusit asta!
Anda Escu La multi ani, tuturor! Multumim, Andrei pentru toate emisiunile din 2014 si abia asteptam 2015 for more! Happy New Year!
Anca Pascale Hey! Toata lumea care este in studiou! Va iubesc si va apreciez pentru tot ce faceti pentru noi! Va sarut, imbratisez si LA MULTI ANI si cel mai fericit an pana acum sa fie 2015! XO
Silviu Podea pentru” Psihologul Muzical” intrebare adresata invitatului dvs. Adi Manolovici: Ati „pastorit” multe talente, care a fost,in opinia dvs,,cel mai reusit dintre cei pe care i-ati educat?
 
sursa: Radio România Actualităţi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here