Cozmin Gușă acuză „statul paralel” pentru închiderea postului Realitatea TV

Articol preluat de pe PaginaDeMedia.ro

0
103

Ultimele ore de emisie la Realitatea TV. Cozmin Gușă, monolog într-o ediție specială, în care Gușă a anunțat din start că este și invitat și realizator. Un monolog de aproape două ore (rupt de câteva intervenții telefonice), în care Cozmin Gușă a mers pe un discurs folosit și de PSD (partid în care tocmai s-a înscris): „statul paralel” este de vină.

(…)

Prezentăm câteva dintre declarațiile lui Cozmin Gușă:

  • Dacă e să vorbesc despre Realitatea TV, nu este o instituție media, este o stare de spirit. Este istroia recentă a celor 18 ani în care și-a derulat activitatea această televiziune.”
  • „Vă invit să discutăm despre, împreună cu câțiva invitați telefonici pe care o să-i avem, ce s-a întâmplat, de ce s-a întâmplat, apropo de decizia CNA, care alte instituții ale statului sunt implicate în această decizie nefavorabilă Realității TV.”
  • „(Postul a avut) o linie editorială, care indiferent dacă patroni au fost Silviu Prigoană, Sorin Ovidiu Vîntu sau, în ultimii șapte ani sau mai bine, Cozmin Gușă și Maricel Păcuraru, o televiziune care, repet, indiferent de patroni a reprezentat tot timpul interesul cetățeanului.
  • „A avut o linie antiguvernamentală, antiexcese guvermanetale, de unde și simpatia și fidelitatea telespectatorilor noștri. Însă tocmai din pricina acestei atitudini și a independenței editoriale, recunoscută de către toți cei care au lucrat în diverse funcții la Realitatea TV, a fost obsesie pentru politicienii aflați la putere și apoi, după constituirea statului paralel care a existat, această televiziune a devenit și o obsesie a statului paralele, Coldea, Maior, toți cei care au intrat la butoanele serviciilor de informații mult prea influente din acea perioadă și care au avut o obsesie de a pune bocancul pe grumazul acestei televiziuni, mai mereu.

Care apoi au infiltrat-o și au reușit în bună măsură să o infiltreze cu fel de fel de agenți acoperiți care erau la diverse niveluri, fie la nivel de decizie, unii dintre foștii directori ai Realitatea TV, fie în plan editorial.”

  • Un vot la CNA extrem de ciudat împărțit: patru a fost pentru, cinci împotrivă și o abținere. Rar mi-a fost dat să văd asemenea influențe, imixtiuni, stat paralel și așa mai departe.

 

Puteți citi mai multe aici:

https://www.paginademedia.ro/2019/10/realitatea-tv-ultimele-ore-de-emisie-cozmin-gusa

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here