CRISTIAN DIACONESCU A IEŞIT!

0
13

Un tip care ştie ce vrea şi cât poate, a decis să iasă din tânărul partid, P.M.P. Udrea a generat această renunţare. Un partid îşi desemnează un candidat, apoi anunţă că l-ar cam înlocui! Tot din cauza ei au plecat oameni valoroşi ca Papahagi, Baconsky şi poate şi alţii. Diaconescu rămâne preşedinte la Fundaţia M.P. Cristi va candida independent, aşa că pe „dreapta” va fi o bulibăşeală imensă, exact cum şi-au dorit strategii lui Ponta. Omul a abordat un ton decent, un limbaj ponderat, aşa cum îi stă bine unui diplomat de carieră. Se va bucura, dacă partidul îl va sprijini, dar el a demisionat pentru a nu genera o dispută pe tema unui prezidenţiabil. A chiar amuzant să vezi atâtea conflicte la partide cu şanse minime la orice…Gestul lui Diaconescu e demn de respect! Va avea nevoie de semnături pentru a-şi depune candidatura!
La 14, 20 are o declaraţie şi Elena Udrea-ea se referă la o decizie care urma să fie mâine, în interiorul partidului. Susţine că Diaconescu era doar propus, nu votat. E tare asta! Ea îl acuză fără jenă…E pregătită să-şi asume candidatura, poate să-l învingă pe Ponta…Ea la propus pe Diaconescu, dar din iunie s-au schimbat multe…Susţine că toate partidele ăşi schimbă candidaţii ceea ce e fals. PSD n-a schimbat nimic. Udrea se referă la mişcările din 2000 sau 2004 când schimbări de ultimă oră au generat succesul lui Băsescu. Dar ea nu se compară cu TB, nici situaţiile nu-s asemănătoare…
Dacă cei mici au orgolii MARI, pierd tot!
Un facebooker combativ, Doctorul Andy zice aşa:
PMP-ule…ce mai faci – ce mai zici ?  Stii ca in momentul in care Monica Macovei si-a anuntat intentia de a candida, ai pierdut „cateva” voturi. Mai stii de asemenea, ca in momentul in care l-ai propus pe Cristian Diaconescu, ai castigat „cateva” voturi din „alte zone”. Acum, cand „l-ai pierdut” pe Cristian Diaconescu, ai pierdut acele voturi. Plus alte „voturi colaterale”. Cand/daca o vei propune/vota pe Elena Udrea, realizezi ca vei avea parte „decat” de voturile membrilor PMP (s-ar putea sa nu te voteze nici macar toti… „ai tai”). Apoi, mah PMP-ule, ce te faci cu presa/jurnalistii de dreapta, care „ti-o vor toca” pe Udrea (nu ca pana acum n-ar fi facut-o) de… vei vedea. Iar votantii (cei care nu sunt membri de partid) dreptei, pot fi influentati (sunt inca, votanti care nu stiu pe cine sa voteze). „Formatorii de opinie” vor avea grija de asta. Deci… 6% ? Prea mult, prea ca la… euroalegeri. Da’ stii ceva mah PMP-ule… n-ar fi mai okay sa nu mai propui niciun prezidentiabil ? Cat despre Elena Udrea, daca nu se gandeste… bine… in dupa-amiaza asta… la noapte… chiar si maine dimineata… si are de gand sa faca „ce are de gand”, s-ar putea ca noiembrie sa reprezinte pentru domnia sa… „ultimul bal”. In politica.
A mai fost o repriză de declaraţii la 17,20 pe B1 TV cu Udrea şi Diaconescu luaţi la telefon. Fără voia mea sunt subiectiv. Elena Udrea este cea care a decis demolarea podului construit cu bani grei şi privaţi de Nicuşor Năstase din Vox Maris direct pe plaja de lângă Forum. Când era ea ministreasă…Am sperat să fi fost doar un gest de conjunctură, dar iată că doamna are probleme caracteriale, e prea ambiţioasă, iar tipologia parvenitului se manifestă din plin abia acum! Se pare că acel pod va fi refăcut curând…
Mişcare surprinzătoare a lui Viorel Cataramă. Renunţă la candidatură şi-l susţine pe Cristian Diaconescu!
Th. Meleşcanu vrea şi el să candideze la Cotroceni.
 18 august. Elena Udrea a fost desemnată de propriul partid (fără niciun contracandidat!), aşa că se va lupta cu toţi adversarii. E determinată să ajungă la Cotroceni! Cristian Preda este singurul care a votat împotriva doamnei. Puţini bărbaţi în acel partid!
Cred că e o epidemie de prezidenţiabili în acest an!
Mirel Palada, un jeg ipocrit, a cerut scuze jurnaliştilor, după 5 zile de la jignirile incalificabile postate pe FB. Ponta l-a comparat cu Lăzăroiu, o abordare total neinspirată!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here