Cristian Tudor Popescu a refuzat invitația la dezbaterea organizată de Klaus Iohannis

0
128

Gazetarul Cristian Tudor Popescu a povestit într-o intervenție la Digi24 despre modul în care a fost invitat să participe la „dezbaterea” susținută de Klaus Iohannis, marți, la SNSPA.

Povestea lui CTP vine în contextul în care în timpul unei dezbateri care avea loc chiar la Digi24, parlamentarul USR Cristian Seidler se întreba de ce pe lista jurnaliștilor invitați la dezbatere nu se afla nimeni de la Digi24.

„Domnul Seidler a ridicat o întrebare în cursul dezbaterii, de ce nu a fost invitat nimeni de la Digi24. Pot să lămuresc eu acest aspect. Am fost sunat de Administrația Prezidențială, care mi-a spus, de altfel, că sunt primul sunat și invitat atât în calitate de formator de opinie cât și de reprezentant al Digi24”, a spus CTP în intervenția sa.

Gazetarul a spus că, în opinia sa, „nu e normală invitația asta nominală”.

„Păi asta arăta ca o recepție exclusivistă a președintelui Iohannis. Și am spus: nu se poate așa ceva, domnul președinte nu are dreptul să facă el selecția jurnaliștilor. Ce înseamnă acest lucru?

Sunt jurnaliștii care îi plac domnului președinte, puțini, care îi plac și care sunt invitați acolo. Eu nu vreau să mă număr printre jurnaliștii preferați de domnul Iohannis, cum nu vreau să mă număr printre jurnaliștii preferați de niciun alt politician. Prefer să fiu detestat de toți”, a mai spus jurnalistul.

G4Media a prezentat astăzi lista jurnaliștilor și analiștilor care au confirmat până luni după-amiază că vor participa la „dezbaterea” organizată de Klaus Iohannis, în aula SNSPA.

Potrivit sursei citate, cele șase nume sunt:

  • Ion M. Ioniță (Adevărul)
  • Cristian Leonte (Pro TV)
  • Radu Tudor (Antena 3)
  • Cristina Șincai (România TV)
  • Moise Guran (Europa FM)
  • Cristian Pârvulescu (SNSPA).

Potrivit surselor G4Media.ro, pe lângă cei șase confirmați ar urma să mai fie invitați încă 3 sau 4 jurnaliști și analiști politici.

Puteți citi mai multe aici: https://www.paginademedia.ro/2019/11/cristian-tudor-popescu-refuz-dezbaterea-klaus-iohannis

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here