CRISTINA NEAGU, FOTBAL, TURISM…

0
51

cristina neagu handbal sport (600 x 328)SINGURI ÎN NOAPTE
Vineri, în drum spre emisiune am întâlnit 4 domni dezorientați. Jandarmii de la intrarea în Radio m-au întrebat dacă pot vorbi italiană. Astfel am aflat că oamenii aveau cazare la o adresa pe Temișana, unde nu le răspundea nimeni. Rezervarea și plata au făcut-o prin internet. 260 de Euro de persoană. Săracii erau disperați. Jandarmii i-au îndrumat către un alt ostel apropiat, urmând ca a doua zi să meargă la Poliție. Nu știu cum s-a terminat povestea,dar cred că nu ne fac bine astfel de țepe date unor oameni care vin să viziteze Capitala.
 
DECEPȚIE ȘI BUCURIE LA HANDBAL
Fetele noastre n-au jucat mai nimic în partida cu Vardar și au pierdut. S-au invocat tot felul de argumente, inclusiv unele alimentare, deși toate echipele locuiau la același hotel din Budapesta, se alimentau identic. A venit jocul cu Buducnost și fetele au jucat altceva. O victorie clară și comodă, deși au fost iar greșeli elementare. Cristina Neagu n-a fost introdusă decât puțin la început când a și înscris. Nici ea n-a înțeles de ce antrenorul n-a ținut cont de faptul că era ultimul joc al ei la Buducnost, unde a jucat 4 ani! Total neelegant domnul Dragan. Locul 3 ocupat de CSM este remarcabil. De două ori succesiv  în Final Four și pe podium e dovada valorii. Vom vedea ce antrenor va veni, pentru că la acest club s-au adunat mulți ciudați care iau decizii. M-au impresionat lacrimile Cristinei de la final, paradele Paulei, jocul suedezei Gullden și minunatul grup de peste 1500 de români din tribune.* Naționala masculină de handbal a dezamăgit în Serbia. Un antrenor de clasă nu poate salva o echipă mediocră…
GREU DE CREZUT, DAR S-A PUTUT.
* Portar fost dinamovist, antrenor fost dinamovist, două lovituri de la 11 metri neacordate celor de la CFR și iată un 3-0 cinstit pentru Dinamo în deplasare! Am văzut că dinamovistul Naum afirma că Duckadam insinuează că ar fi fost blat. Nu e corect. A fost la vedere, a fost clar că portarul Marc a făcut tot ce se putea pentru a primi gol. De restul s-au ocupat alții. Faptul că dinamoviștii nu dau din gură, cum a făcut-o și o face psihopatul Becali, asta nu înseamnă că ei sunt cinstiți. Vor câștiga și ultimul joc. Rămâne de văzut care dintre cele două adversare clachează acum, pe ultima sută. Contra a făcut treabă bună de la sosire. A pierdut un singur joc, dar de aici până la ajunge la astfel de sforării e drum lung. Steaua a fost bătută cu două lovituri de la 11 metri, iar tot Stelei i s-au refuzat alte două în meciul cheie cu Viitorul. Nimic ascuns, totul la vedere. Mai putem vorbi despre fotbal, despre calitatea jucătorilor, despre tactică și finețuri? Întrebarea e pentru toți cei care comentează ore, sute de ore în câteva studiouri de profil. * Craiova a pierdut așa cum era stabilit cu 1-0 acasă, jucând cu rezerve, juniori, așa că Viitorul poate defila în continuare. * Becali a intervenit la DigiSport afirmând că nu-l mai interesează ce loc ocupă FCSB, dar vrea să fie pedepsită Craiova pentru ”rea credință”. A folosit jucători care n-au fost niciodată nici, măcar rezerve. E revoltat că astfel de cluburi sunt parte a asociației Ligii. CSU Craiova a intrat direct în liga a doua și tot ilegal era. Atunci n-a țipat. Filoti îi amintește de faza din 2013 când Steaua s-a dat laoparte în fața Viitorului, care astfel s-a salvat de la retrogradare. Cică, asta a fost o mișcare umanitară…*GB a revenit și la Naum. Zicea că el a făcut pușcărie pentru că a premiat o echipă pentru a juca corect. Toată teoria lui ține de morală, nu de fapte penale, cum sugerează. Sigur că nu e corect ca o echipă să nu-și apere șansele, dar dacă vrea să-i odihnească pe titulari ce să-i faci? GB recunoaște că l-a amenințat pe Marcel Popescu (Craiova) cu DNA! Totul e în lumea ridicolului, iar Naum cultivă astfel de aberații cu o poftă nebună! * Tot Naum a continuat să-l atace pe Reghe. Cameramanii l-au urmărit pe antrenor în parcare. Se cheamă hărțuire, din câte știu. Echipa pierde titlul. Ce mai vor?  La pauză Astra- FCSB 0-1…a rămas așa până la final deși Astra a avut nenumărate ocazii de gol. Niță a salvat echipa din nou. Mult zgomot pentru nimic. FCSB nu are de ce să se chinuie să ia titlul!
BASCHET BUN, PALPITANT LA NOI…
Oradea- Cluj la al treilea joc, tribune arhipline și dinamice. Atmosferă de meci mare…Un sport care e tot mai agreat grație prezenței multor jucători străini…Un alt joc transmis de DigiSport4 a fost CSM Steaua-Sibiu…Și aici tribunele erau pline și zgomotoase. Nu contează rezultatele. Subliniez doar că există apetență pentru un sport frumos.
AM AFLAT CÂT DE FRAIER SUNT
Am făcut unele achiziții sanitare pentru casă ajutat de un meseriaș adevărat, care mers cu mine unde trebuia. Costel și-a notat tot pe caiet și n-a lăsat nimic la întâmplare. Ne-am încadrat în suma dorită. Lucrarea s-a terminat înainte de ora 16,00. Mi-am amintit cum în urmă cu 3-4 luni mi-au pus o chiuvetă alți „meseriași” (care lucraseră pentru întregul bloc) care nici până azi n-au adus factura, iar suma acelei chiuvete era mai mare decât tot ce am plătit azi pentru două băi. Manopera inclusă desigur. Ce mult contează cine-ți recomandă instalatorii, medicii, stomatologii, eletricienii, zugravii, femeile de serviciu (chiar așa, de unde găsesc una?)  ș.a.m.d. Niciodată nu m-am priceput la prețurile din domeniile gospodărești. Cât a cerut omul (recomandat de X sau Y) atât am achitat. Azi am avut o experiență pozitivă. E un semn că există și decență?

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here